Ölü pixel desem yuvarlar 1. Resimde içi azıcık kırmızı 2. Resimde içi komple kırmızı yani pc kapatıp açtın sitelerde gezdin tüm renkleri denedin aynı mı?ekranda böyle bi nokta çıktı sabit oynamıyor yerinden ortada sabit duruyor bir internet sitesinden dolayı olduğu düşünüyorum ama bulamadım sebebi nedir ?
Ölü pixel.ekranda böyle bi nokta çıktı sabit oynamıyor yerinden ortada sabit duruyor bir internet sitesinden dolayı olduğu düşünüyorum ama bulamadım sebebi nedir ?
misafir çocuğu internet sitesinden agar io oynamış o geldi aklıma oradaki baloncuğun tam üzerinde duruyor muhtemelen o yüzden ama nerden çözeceğimi anlamadımÖlü pixel desem yuvarlar 1. Resimde içi azıcık kırmızı 2. Resimde içi komple kırmızı yani pc kapatıp açtın sitelerde gezdin tüm renkleri denedin aynı mı?
Eğer yapılacak her şeyi yaptıysan durum böyleyse ölü pixeldir diye düşünüyorum.
ekran fotoğrafında görünmüyorÖlü pixel.
Pcyi güvenli modda açıp test edermisin.misafir çocuğu internet sitesinden agar io oynamış o geldi aklıma oradaki baloncuğun tam üzerinde duruyor muhtemelen o yüzden ama nerden çözeceğimi anlamadım
Post automatically merged:
ekran fotoğrafında görünmüyor
Gözükmez zaten. Sadece sen görürsün.misafir çocuğu internet sitesinden agar io oynamış o geldi aklıma oradaki baloncuğun tam üzerinde duruyor muhtemelen o yüzden ama nerden çözeceğimi anlamadım
ekran fotoğrafında görünmüyor
nasıl yapacağımı detaylı anlatır mısınPcyi güvenli modda açıp test edermisin.
nasıl yapacağımı detaylı anlatır mısın
Gözükmez zaten. Sadece sen görürsün
doğru söylüyorsun bunu düşünmemiştim ama tam ortasında olması bana denk gelmiş olamaz herhalde diye düşündümGözükmez zaten. Sadece sen görürsün.
güvenli moda girdim ne yapmam gerekiyor şuan![]()
Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır?
Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcılarınwww.technopat.net
Şuan gözüküyormudoğru söylüyorsun bunu düşünmemiştim ama tam ortasında olması bana denk gelmiş olamaz herhalde diye düşündüm
güvenli moda girdim ne yapmam gerekiyor şuan
hayır şuan gitti normal şekilde kullanmaya başladığımda devam etmez dimiŞuan gözüküyormu
bu neden oluyor acabaŞuan gözüküyormu
Uygulama kaynaklı o zaman güvenli moddan çık tekrar gelir muhtemelen.hayır şuan gitti normal şekilde kullanmaya başladığımda devam etmez dimi
chromu sildim opera yükledim sorun çözüldü teşekkür ederim ilgin içinUygulama kaynaklı o zaman güvenli moddan çık tekrar gelir muhtemelen.