Çözüldü✓ sabit kırmızı noktaa

Farukpnr

80+
Reaksiyon skoru
4
ekranda böyle bi nokta çıktı sabit oynamıyor yerinden ortada sabit duruyor bir internet sitesinden dolayı olduğu düşünüyorum ama bulamadım sebebi nedir ?

Ekler

• f23b0a59-4f38-4a34-9837-fb7d204bfa03.jpeg
    f23b0a59-4f38-4a34-9837-fb7d204bfa03.jpeg
    108.2 KB · Hit: 51
  • c13907c8-0bfc-49b9-a5e2-27186fb7b59b.jpeg
    c13907c8-0bfc-49b9-a5e2-27186fb7b59b.jpeg
    425.3 KB · Hit: 66
ekranda böyle bi nokta çıktı sabit oynamıyor yerinden ortada sabit duruyor bir internet sitesinden dolayı olduğu düşünüyorum ama bulamadım sebebi nedir ?
Ölü pixel desem yuvarlar 1. Resimde içi azıcık kırmızı 2. Resimde içi komple kırmızı yani pc kapatıp açtın sitelerde gezdin tüm renkleri denedin aynı mı?
Eğer yapılacak her şeyi yaptıysan durum böyleyse ölü pixeldir diye düşünüyorum.

Ölü pixel desem yuvarlar 1. Resimde içi azıcık kırmızı 2. Resimde içi komple kırmızı yani pc kapatıp açtın sitelerde gezdin tüm renkleri denedin aynı mı?
Eğer yapılacak her şeyi yaptıysan durum böyleyse ölü pixeldir diye düşünüyorum.
misafir çocuğu internet sitesinden agar io oynamış o geldi aklıma oradaki baloncuğun tam üzerinde duruyor muhtemelen o yüzden ama nerden çözeceğimi anlamadım
Post automatically merged:

ekran fotoğrafında görünmüyor

misafir çocuğu internet sitesinden agar io oynamış o geldi aklıma oradaki baloncuğun tam üzerinde duruyor muhtemelen o yüzden ama nerden çözeceğimi anlamadım

Pcyi güvenli modda açıp test edermisin.

Gözükmez zaten. Sadece sen görürsün.

Gözükmez zaten. Sadece sen görürsün

Gözükmez zaten. Sadece sen görürsün.
doğru söylüyorsun bunu düşünmemiştim ama tam ortasında olması bana denk gelmiş olamaz herhalde diye düşündüm

güvenli moda girdim ne yapmam gerekiyor şuan

Son düzenleme:
doğru söylüyorsun bunu düşünmemiştim ama tam ortasında olması bana denk gelmiş olamaz herhalde diye düşündüm

güvenli moda girdim ne yapmam gerekiyor şuan
Şuan gözüküyormu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,449
Üyeler
190,917
Son üye
EmpozE