Neler Yeni

Saç Dökülmesine ve Kepeğe Karşı Şampuan Önerisi

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Conqueror
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süre kullandığınız ve etkisine gerçekten şahit olduğunuz saç dökülmesi, kepek, kaşıntı vb durumları ortadan kaldıran şampuan önerilerinizi bekliyorum.
Fiyatı önemli değil sağlık her şeyden önce gelir bu arada tabii ki herkesin cilt ve saç yapısı farklı herkeste aynı sonuç olmayabilir en son aşağıda linkini verdiğim ürünü aldım saç dökülmesini bayağı bir azalttı fakat kepek yaptı biraz var ise bundan daha iyileri önerilerinize açığım.

iexplore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
emre
prozinc mor şişe öneririm hocam 3 senedir kullanıyorum kepek kalmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ahmet Kazancı
Vichy dercos dışında kullanmıyorum. Mükemmel bir kepek giderici

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Conqueror
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konazol kullanıyorum ve çok etkili +yağ içinde etkili
Konazolu eskiden bende kullandım fakat o şampuan değil bildiğim kadarıyla çünkü saç derimde geçmeyen yaralar çıkmıştı doktor tavsiyesi ile eczaneden alarak kullanmıştım ve sorunumu gidermişti fakat eczacı bunu ilaç yerine koyabilirsin devamlı kullanma demişti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süre kullandığınız ve etkisine gerçekten şahit olduğunuz saç dökülmesi, kepek, kaşıntı vb durumları ortadan kaldıran şampuan önerilerinizi bekliyorum.
Fiyatı önemli değil sağlık her şeyden önce gelir bu arada tabii ki herkesin cilt ve saç yapısı farklı herkeste aynı sonuç olmayabilir en son aşağıda linkini verdiğim ürünü aldım saç dökülmesini bayağı bir azalttı fakat kepek yaptı biraz var ise bundan daha iyileri önerilerinize açığım.

Saçım çok döküldüğü için bir sürü pahalı şampuan aldım ve kabarmasından nefret ediyordum bu mor kutulu olanlar varya popüler baya ama hiç memnun kalmadım ondan en son otacı sarımsak özlü ile devam ediyorum saçıma baya iyi geldi tabi herkesin saç yapısı farklı dediğin gibi ama deneyerek bulacaksın ayrıca tek etken şampuan değil d vitamini vs de etkiliyor bunu da unutma ya da cildiyeye git kepek sorununu onlara bahsederek kan tahlilide vererek uygun şampuan bulabilirsin daha az uğraşırsın.

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Conqueror
Saçım çok döküldüğü için bir sürü pahalı şampuan aldım ve kabarmasından nefret ediyordum bu mor kutulu olanlar varya popüler baya ama hiç memnun kalmadım ondan en son otacı sarımsak özlü ile devam ediyorum saçıma baya iyi geldi tabi herkesin saç yapısı farklı dediğin gibi ama deneyerek bulacaksın ayrıca tek etken şampuan değil d vitamini vs de etkiliyor bunu da unutma ya da cildiyeye git kepek sorununu onlara bahsederek kan tahlilide vererek uygun şampuan bulabilirsin daha az uğraşırsın.
Önerin için teşekkür ederim evet deneyerek bulacağım mecburen bir kaç ürün belirledim sırasıyla deneyeceğim.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Uzmana gitmek daha mantıklı şampuanlar işe yaramaz diye bi yazı okumuştum

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Çağatay
Söylediğin ürünü inceledim evet kepeğe karşı etkili olduğunu herkes belirtmiş bir de kırmızı kutusu var onun oda saç dökülmesine karşıymış.
Bot yorum gibi yorum dolu anlamadım bu şampuan gerçekten iyi mi.
1702382674387.png

Top Bottom