valla wax kullanmak istemiyorum amacım sadece tutuş sağlaması ve saçımöı şekillendirebilmemfiyat performans olarak on numara.
osis markasının pudrasını almak yerine o bütceye purple wax tavsiye ederim wax her zaman daha iyi tutuş ve şekil sağlıyor.
Agiva Styling Powder Pudra Çok Sert Tutuş 20 gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Agiva Styling Powder Pudra Çok Sert Tutuş 20 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
yani hocam biraz fazla pahalı yokmu daha ucuzuDostum piyasada çok fazla pudra kullandım, bir çoğu hemen hemen aynı ama bu farklı. Fiyatı bana göre biraz tuzlu ama gerçekten çok güzel.
Önemli bir uyarı! Pudrayı saçına döktüğünün akşamı kesinlikle saçını yıkamalısın. Dökülmeye sebebiyet verebilir.
Linki bırakıyorum
Schwarzkopf Osis+ 1 Dust It Mattifying Powder Matlaştırıcı Pudra 10 ml Fiyatı - Trendyol
Osis Dust It Güçlü Tutuş Mat Hacim Saç Pudrası 10g | Powder Mat Toz Wax yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu linkten almanı öneririm çünkü diğerleri orjinal satıcı olmuyor, ürün kötü veya yanlış gelebilir. Burası orjinal schwarzkopf a ait olan mağaza.
Saçım ince telli uzun bir saç.
Hocam wax iyi güzel hoşta, parlatıyor ve kullanımı hiç pratik değil. Her saça da uygun değil. Bizzat ben biliyorum. Wax ve jöle ince telli saçlara olmuyor.fiyat performans olarak on numara.
osis markasının pudrasını almak yerine o bütceye purple wax tavsiye ederim wax her zaman daha iyi tutuş ve şekil sağlıyor.
Agiva Styling Powder Pudra Çok Sert Tutuş 20 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam diğerlerini önermiyorum ya.valla wax kullanmak istemiyorum amacım sadece tutuş sağlaması ve saçımöı şekillendirebilmem
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani hocam biraz fazla pahalı yokmu daha ucuzu
Dostum piyasada çok fazla pudra kullandım, bir çoğu hemen hemen aynı ama bu farklı. Fiyatı bana göre biraz tuzlu ama gerçekten çok güzel.
Önemli bir uyarı! Pudrayı saçına döktüğünün akşamı kesinlikle saçını yıkamalısın. Dökülmeye sebebiyet verebilir.
Linki bırakıyorum
Schwarzkopf Osis+ 1 Dust It Mattifying Powder Matlaştırıcı Pudra 10 ml Fiyatı - Trendyol
Osis Dust It Güçlü Tutuş Mat Hacim Saç Pudrası 10g | Powder Mat Toz Wax yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu linkten almanı öneririm çünkü diğerleri orjinal satıcı olmuyor, ürün kötü veya yanlış gelebilir. Burası orjinal schwarzkopf a ait olan mağaza.
saçım ince ve şekil almıyor kulaklık dahi taksam bozuluyor saçma bi hal alıyor hangisi benim için daha iyi olur 494tl biraz pahalı geldi ama 92tl olanı alabilirim şuanfiyat performans olarak on numara.
peki bunu her sabah kullansam ne kadar götürürDostum piyasada çok fazla pudra kullandım, bir çoğu hemen hemen aynı ama bu farklı. Fiyatı bana göre biraz tuzlu ama gerçekten çok güzel.
Linki bırakıyorum