Neler Yeni

Saç kesildikten sonra oluşan rahatsızlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alirıza RG
Aga şimdi ben normalde saçımı kesince baya rahatsız oluyorum, 3 yıl sonra yani bu gün saçı kesmek zorunda kaldım ve inanılmaz rahatsız edici. Saçı şöyle kesmiş olmama rağmen etkisi baya var.

Şöyle bir şey: Yanma hissi gibi ama onun yanı sıra tuhaf rahatsız edici bir his daha var, şapka çekince veya başımı yastığa koyunca en ufak temasta bile çok rahatsız edici bir hissiyat oluşuyor, boşta duruncada öyle.

Bu hisi daha önce yaşamış olan varmı? Neden oluyor? Ve bunu bastıracak bir yöntem varmıdır?

Zorunda kalmasam saçı uzun tutmaya devam ediyordum, sanırım bir daha asla kesmeyeceğim

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Cücümbiş
Bunlar normal şeyler Ali Rıza. Normal olanı kabullen ve yoluna devam et.

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
berberin eli de pek marifetliymiş

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Yiğit Yenigün
Uzun süredir uzun saç kullanıyorsan kısa saça keçinci batıyor olabilir bir süre sonra geçicektir alışık olmadığından dolayı tahmin ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alirıza RG
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis kabul edip yola devam etme de öyle basit değil baya rahatsız edici bir şey, kafam yanıyormuş gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

berberin eli de pek marifetliymiş
Birde istediğim gibide kesmedi zaten, düzgün de kesememiş. 15 Yaşındaydı zaten, 8 aydır çalışıyormuş. Kırılmasın diye bir şey demedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun süredir uzun saç kullanıyorsan kısa saça keçinci batıyor olabilir bir süre sonra geçicektir alışık olmadığından dolayı tahmin ediyorum
Yani evet öyle ama geçmesi genelde 1 hafta falan sürüyor, 1 Hafta bununla uğraşamam ben. Rahatsızlık etkisini zayıflatacak bir şey lazım

CharlesPolat

80+ Bronze
Aga şimdi ben normalde saçımı kesince baya rahatsız oluyorum, 3 yıl sonra yani bu gün saçı kesmek zorunda kaldım ve inanılmaz rahatsız edici. Saçı şöyle kesmiş olmama rağmen etkisi baya var.

Şöyle bir şey: Yanma hissi gibi ama onun yanı sıra tuhaf rahatsız edici bir his daha var, şapka çekince veya başımı yastığa koyunca en ufak temasta bile çok rahatsız edici bir hissiyat oluşuyor, boşta duruncada öyle.

Bu hisi daha önce yaşamış olan varmı? Neden oluyor? Ve bunu bastıracak bir yöntem varmıdır?

Zorunda kalmasam saçı uzun tutmaya devam ediyordum, sanırım bir daha asla kesmeyeceğim
böyle kessen bir şey olmazdı hem de herkes etkilenirdi büyük hata

Ekler

• 1738904857778.png
    1738904857778.png
    53.2 KB · Hit: 13
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alirıza RG
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
böyle kessen bir şey olmazdı hem de herkes etkilenirdi büyük hata
Reis anlatamıyorum ben galiba. Kafa derisi ne kadar açıkta olurda o kadar rahatsız oluyorum. Ayrıca eskiden saçımı düzenli olarak buna benzer kesiyordum ama bir gün tekrar keserken o his oluşmaya başladı. O günden beri böyle

Top Bottom