SucukEkmek
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar önerebileceğiniz kullanıp memnun kaldığınız saç spreyi önerir misiniz?
Son düzenleme:
tavsiyem krem kullanman. sprey saçı çok yıpratıyor. krem taş gibi yapmasa da hacim sağlıyor bence ondan kullan.Arkadaşlar önerebileceğiniz fazla kimyasal içermeyen kullanıp memnun kaldığınız saç spreyi önerir misiniz?
önerebileceğiniz krem var mı hocam saçım uzun ve şekil almıyor çok bükülüyor düz kalsın istiyorum bentavsiyem krem kullanman. sprey saçı çok yıpratıyor. krem taş gibi yapmasa da hacim sağlıyor bence ondan kullan.
Kimyalasal içermeyen sprey yok, kullanma daha iyi.Arkadaşlar önerebileceğiniz fazla kimyasal içermeyen kullanıp memnun kaldığınız saç spreyi önerir misiniz?
Fön çek.çok bükülüyor düz kalsın istiyorum ben
fönle de çok kabarıyor hocam normalde de kabarık öyle daha kabarıyor krem gibi şeyler ağırlıkda verdiğinden daha düz kalıyorFön çek.
https://www.cimri.com/sampuan-ve-sa...yucu-bakim-sac-bakim-kremi-fiyatlari,61414265 ucuz olduğu için ben bunu kullanmıştım nemliyken saça iyice yedirip daha sonrasında ince pudra ile güzel sonuç alınabiliyor. ilk başlarda köpük kullandım saçın içinden geçtimfönle de çok kabarıyor hocam normalde de kabarık öyle daha kabarıyor krem gibi şeyler ağırlıkda verdiğinden daha düz kalıyor
Hocam önerebileceğiniz krem linki var mı?tavsiyem krem kullanman. sprey saçı çok yıpratıyor. krem taş gibi yapmasa da hacim sağlıyor bence ondan kullan.
Hocam yanlış olmuş, kimyasaldan kastığım ele sıkınca yapış yapış olmasın yaniKimyalasal içermeyen sprey yok, kullanma daha iyi.
ben kimyasal içeren kullanmıştım onun dışında tecrübem yok, kimyasal olmayanları araştırabilirsin.Hocam önerebileceğiniz krem linki var mı?
Hocam krem ile pudra ikilisi nasıl olur?Sprey kullanma bence mat wax veya pudra kullan ben pudra kullanıyorum
Farketmez hocam kimyasal içerikli de olur.ben kimyasal içeren kullanmıştım onun dışında tecrübem yok, kimyasal olmayanları araştırabilirsin.