Neler Yeni

Öneri Saç Spreyi Önerir misiniz?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

Freix

80+ Bronze

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
onarıcı krem kuruduktan sonra iyi sonuç oluyor ama krem veya sadece pudra yeterli ise bence de sadece birini kullanmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

sert pudra daha iyi olur
Bana pudra yetiyor bilmiyorum hacim için zaten hacim etkisi veren şampuanlar var onu kullanıyorum yıkandıktan sonra fön ondan sonra pudra ile bitiriyorum

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
onarıcı krem kuruduktan sonra iyi sonuç oluyor ama krem veya sadece pudra yeterli ise bence de sadece birini kullanmalı

sert pudra daha iyi olur
Hocam https://ty.gl/l7hj50hzo0 bu spreyi önerir misiniz?

Bana pudra yetiyor bilmiyorum hacim için zaten hacim etkisi veren şampuanlar var onu kullanıyorum yıkandıktan sonra fön ondan sonra pudra ile bitiriyorum
Hocam pudra olarak ne önerirsiniz?

sprey kullanım ne için sabitleme mi? Hacim vermek mi?
Sabitlemek için hocam

Son düzenleme:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
https://www.cimri.com/sampuan-ve-sa...yucu-bakim-sac-bakim-kremi-fiyatlari,61414265 ucuz olduğu için ben bunu kullanmıştım nemliyken saça iyice yedirip daha sonrasında ince pudra ile güzel sonuç alınabiliyor. ilk başlarda köpük kullandım saçın içinden geçtim
hocam bu kremleri duş alırken şampuandan sonra mı kullanmak lazım yoksa banyodan sonra mı ben genelde şampuan ile yıkayıp krem ile tekrar yıkıyorum çok yumuşak oluyor öyle annem duştan sonra sürünce kepek yapıyor diyor

Freix

80+ Bronze
hocam bu kremleri duş alırken şampuandan sonra mı kullanmak lazım yoksa banyodan sonra mı ben genelde şampuan ile yıkayıp krem ile tekrar yıkıyorum çok yumuşak oluyor öyle annem duştan sonra sürünce kepek yapıyor diyor
bunu iki türlü de kullanabilirsin. Eğer duş sırasında kullanıyorsan. Birde duştan sonra nemli saça besleyici yağ kullanmanı öneririm. Bir de fazla fön kullanma saçlar kendiliğinden kurusun.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Sinan
Redist kullanabilirsin. Yeşil ya da sarı almanı tavsiye ederim.

Freix

80+ Bronze

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
bunu iki türlü de kullanabilirsin. Eğer duş sırasında kullanıyorsan. Birde duştan sonra nemli saça besleyici yağ kullanmanı öneririm. Bir de fazla fön kullanma saçlar kendiliğinden kurusun.
yok hocam fön tutumuyorum çok biaz fön tutuyorum sonra havluyla kalanı alıyrum gene ısak kalıyor kendi kuruyor öyle

saçım şuan iyi baya parlak güçlü vs o yüzden gerek yok gibi çekiyorm elime tel bile gelmiyor

121709

80+ Silver
fönle de çok kabarıyor hocam normalde de kabarık öyle daha kabarıyor krem gibi şeyler ağırlıkda verdiğinden daha düz kalıyor
Doğru fön çeksen kabarmaz.

121709

80+ Silver
doğru fön nasıl çekiliyo ki ben kafamı sallıyorum diğer yandan da üstten alttan falan fönü tutuyom
Fönü herkes yapamaz, kuaförlerde föncüler vardır onlar saç kesmeyi vs bilmez sadece fön çeker, sırf fön için ayrı eleman alınıyor yani. Ytden izlemeni tavsiye ederim ince iş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,922
Üyeler
166,854
Son üye
slixe
Top Bottom