Neler Yeni

Saç Uzatılırken Berbere Gidilmeli mi?

Besim Tibuk

80+ Gold
Eylül ayına kadar kulak mememe kadar geliyordu saçlarım. Saçlarımı 3 numara kestirdikten sonra pişman oldum tekrar uzatmak istiyorum. Şu an en uzun yeri burnumun ortalarına geliyor. Uzatırken nasıl bir yol izlemeliyim? Yanları aldırmam lazım zira kabarınca çok berbat bir görüntü veriyor. Saçlarım kısa iken şekil alan bir yapıda değil uzadıkça ön tarafta fazlalık olacak, kısa iken ayırsam kötü duracak kafam karıştı..

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Eylül ayına kadar kulak mememe kadar geliyordu saçlarım. Saçlarımı 3 numara kestirdikten sonra pişman oldum tekrar uzatmak istiyorum. Şu an en uzun yeri burnumun ortalarına geliyor. Uzatırken nasıl bir yol izlemeliyim? Yanları aldırmam lazım zira kabarınca çok berbat bir görüntü veriyor. Saçlarım kısa iken şekil alan bir yapıda değil uzadıkça ön tarafta fazlalık olacak, kısa iken ayırsam kötü duracak kafam karıştı..
Saç uzatırken kesinlikle ara makas attırma sonra saçma sapan uzuyor. Benim şuan sırtımin yarısına geliyor bakım çok önemli düzenli bakım yaptırın ve sadece uçlardan kırık aldırın ayrıca kulak üstünü kestirmeyin.

Besim Tibuk

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yanları daha önce aldırmıştım zaten önlere oranla daha kısalar zaten. Bu haliyle bile yanlar çok kötü bi görüntü veriyor. Saçlarım uzunken yanları aldırıyordum ortadan ayırınca kapatıyordu orayı.

eneskaya6

80+ Silver
Şuan en kotu donemdesin ne yapsan kotu gorunuyor misali. Biraz daha uzaktan sonra yanlari ile ense kismini kisaltirsin ustler kapatir zaten. Kac yasindasin bilmiyorum ama uzatmani hic tavsiye etmem

Forum Fedaisi

80+ Bronze
sac uzatmak gereksiz sahsen 2 yil uzatip sonra zevkine 0 a vuruyorum 3 kere bu donguyu tekrarladim

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
3 ayda bir berbere gidip kırıkları aldırıyorum, her tarafı eşitletiyorum, keratin bakımı yaptıyorum. Sana da tavsiyem bu olur. Kulak memesiyle omuz hizası arasında bir yerde kullanıyorum saçları. "Berbere gitmeyeceğim, kendisi uzasın." deme sakın. Çok berbat bir görüntü oluyor. Özellikle ense ve fauller bağımsızlığını ilan ediyor.

Rulep

80+ Gold
Faul harici bir sorunum olmadı ben hiç gitmemiştim

Suwariba

80+ Silver
Ben 1,5 yıl uzatmıştım ve bu süreçte bir kere bile berbere/kuaföre gitmedim. Saçım inanılmaz dökülüyordu, sebebi buymuş. Ordaki çalışan hatta böyle uzun süre kestirmessen saçlarının yarısı 5 yıla gider demişti iyi hatırlıyorum :D 3 ayda bir kestirmelisin sağlıklı uzaması için. Ben şeklinden memnundum saçımın kestirmeyip uzatmama rağmen ama dökülmesi çok kötü oluyordu.

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Sadece uçlarından aldır saçının ama zaten kısa ben 5 yıl dir uzun kullanıyorum kala da uzun bı dönem neredeyse belime gelecekti de yarı yarıya kisalttim saçın biraz daha uzasın berbere uçlarını kırıkları aldır çokda dokundurtma sonra uzar biraz da bakımı ihmal etme saça
Yanlar konusuna da senin tarzın o sekildeyse yanları aldır bu dönem biraz kötü görünecek en azından uzayana kadar idare et

Besim Tibuk

80+ Gold
hepinize teşekkür ederim

Top Bottom