Saç uzatıyorum bilmem gereken şeyler nedir?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,601
Saçlarımı omzuma kadar uzatmak istiyorum şuan max çeneme falan geliyor, genetik olarak kel kalacağımdan eminim bende kel kalmadan önce olabildiğince uzatmak istiyorum keyfi, hem de yakıştığını düşünüyorum.
Saçım şimdiden dökülmeye başladı hafiften. Bu süreçte bilmem gereken bi şeyler var mı? krem fln kullanmıyorum sadece şampuan

saç uzaması için herhangi bir yöntem yok daha yumuşak ipeksi olmasını istersen saç kremi kullanabilirsin hem şampuan hali hemde parfüm gibi fısfıslı olanlar var

kolay gelsin agam. Yazın çok zorluk çekebilirsin sıcaklarda şimdiden hazırlıklı ol. ayrıca kışın da saçın ıslandıktan sonra dışarı çıkmamanı tavsiye ederim

Aynı şekilde bende saç uzatıyorum
Kız arkadaşımın sackarı vs. Çok güzel kokuyor ne kullanıyordur sizce yada işte bakım için Argan yağı felan ne kullanmak lazım yazarsanız bende faydalanabilirim.

kolay gelsin agam. Yazın çok zorluk çekebilirsin sıcaklarda şimdiden hazırlıklı ol. ayrıca kışın da saçın ıslandıktan sonra dışarı çıkmamanı tavsiye ederim
he yok alıştım ona ya stabil olarak saçım hep aynı uzunlukta da belli bi yerden sonra kestiriyodum, hafif uzun saça alışkınım yani

toplayarak kullanıyorsan kulak üstünü kestir daha hoş bi görüntü olur ve rahatlatır

Saçın boydan fotosunu istemiş olabilir Memati hocam
bilmiyorum valla memati hocam korkuttu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

toplayarak kullanıyorsan kulak üstünü kestir daha hoş bi görüntü olur ve rahatlatır
sporda topluyorum sadece, onun dışında açık kalıyor da yanlar kabarık kalıyor belki dediğiniz şekilde yapabilirim

hangı sampuanı kullanıyrsun rez bu arada bana da lazım bu konu:D
evde hangisi varsa bi ara dalin kullanıyodum şimdi blendax mentollu var

ıslandıktan sonra niye çıkmamak lazım hocam dökülmeyi mi arttırıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,486
Üyeler
185,112
Son üye
keremgenc
Geri