Neler Yeni

Saç uzatıyorum bilmem gereken şeyler nedir?

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
bilmiyorum valla memati hocam korkuttu
Mesaj otomatik birleştirildi:

sporda topluyorum sadece, onun dışında açık kalıyor da yanlar kabarık kalıyor belki dediğiniz şekilde yapabilirim

evde hangisi varsa bi ara dalin kullanıyodum şimdi blendax mentollu var
anladım sureklı sampuan degıstırmek ıyı bısı degıl bence ya bı tanesıen oturt daha ıyı olur bence

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
saç uzaması için herhangi bir yöntem yok daha yumuşak ipeksi olmasını istersen saç kremi kullanabilirsin hem şampuan hali hemde parfüm gibi fısfıslı olanlar var
link var mı hocam

anladım sureklı sampuan degıstırmek ıyı bısı degıl bence ya bı tanesıen oturt daha ıyı olur bence
hangisi şampuan iyi sizce

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
link var mı hocam

hangisi şampuan iyi sizce
son zamanlarda clear baya ıyı bence benım de aslında yaz kıs degısıyo sampuan meselesı ama hep aynsını kullanmaya calısıyorum elımden geldıgınce

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
hmm anladım hocam, ıslak değilde hafif nemli bırakıyorum o sorun olur mu? dipleri değilde uçlarada doğru

net dökülür bu arada anadan babaya keliz S:DASD:AS:Das
Dökülmez krdsm nP pozitif düsün benim kuzenin de öyleydi cocugun saclarının masallahı var valla

serwintes

80+ Gold
Saçlarımı omzuma kadar uzatmak istiyorum şuan max çeneme falan geliyor, genetik olarak kel kalacağımdan eminim bende kel kalmadan önce olabildiğince uzatmak istiyorum keyfi, hem de yakıştığını düşünüyorum.
Saçım şimdiden dökülmeye başladı hafiften. Bu süreçte bilmem gereken bi şeyler var mı? krem fln kullanmıyorum sadece şampuan
bıttım sabunu kullan bide dökülmeye başladıysa neden uzatıp kel oluyorsun ki

Shaco

80+ Bronze
Saçlarımı omzuma kadar uzatmak istiyorum şuan max çeneme falan geliyor, genetik olarak kel kalacağımdan eminim bende kel kalmadan önce olabildiğince uzatmak istiyorum keyfi, hem de yakıştığını düşünüyorum.
Saçım şimdiden dökülmeye başladı hafiften. Bu süreçte bilmem gereken bi şeyler var mı? krem fln kullanmıyorum sadece şampuan
Dax Supergro bunu kullanacaksın. Ayda 1 kez düzgün bir kuaföre gidip uçlarından çok az kestireceksin uzaması durmasın diye.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Dax Supergro bunu kullanacaksın. Ayda 1 kez düzgün bir kuaföre gidip uçlarından çok az kestireceksin uzaması durmasın diye.
hocam normalde kuaföre gitme olayını biliyorum ama bizim buradaki esnaf nasıl mezun oldu bilmiyorum ama az al diyorsun çoğunu alıyorlar, kahvelerde ki dayıların saçını sıfıra vurmaktan diğer becerileri kalmamış. onlar dışında da az kuaför var onlara bakıcam artık

kuaföre gittiğimde kırıkları mı aldırmam lazım yoksa sadece uçları mı, bide nerenin uçları ön mü komple mi

Shaco

80+ Bronze
hocam normalde kuaföre gitme olayını biliyorum ama bizim buradaki esnaf nasıl mezun oldu bilmiyorum ama az al diyorsun çoğunu alıyorlar, kahvelerde ki dayıların saçını sıfıra vurmaktan diğer becerileri kalmamış. onlar dışında da az kuaför var onlara bakıcam artık
Kadın kuaförüne git onlar bilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,029
Üyeler
164,768
Son üye
ubtrack
Top Bottom