Saç uzatıyorum bilmem gereken şeyler nedir?

hocam normalde kuaföre gitme olayını biliyorum ama bizim buradaki esnaf nasıl mezun oldu bilmiyorum ama az al diyorsun çoğunu alıyorlar, kahvelerde ki dayıların saçını sıfıra vurmaktan diğer becerileri kalmamış. onlar dışında da az kuaför var onlara bakıcam artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kuaföre gittiğimde kırıkları mı aldırmam lazım yoksa sadece uçları mı, bide nerenin uçları ön mü komple mi
Tüm saçının uçlarını alacak.Kırıklarını da alırlar zaten ayarlar bilir kadın kuaförü. Erkek berberi tabelası olan yere gitme tas kafa dönersin.

garip olmaz mı, bide pahalı onlarda ya
Komple saçını uzatıyorsun bu mu garip geldi :D

benim saçım dalgalı şuanda dudagıma kadar gelıyor uzunlugu ama cok kabarık ne önerirsiniz bana biraz daha düz veya ipeksi mi derler olmasını isterdim banyo yaptıktan sonraki gün kabarıyor hemen

Tüm saçının uçlarını alacak.Kırıklarını da alırlar zaten ayarlar bilir kadın kuaförü. Erkek berberi tabelası olan yere gitme tas kafa dönersin.

Komple saçını uzatıyorsun bu mu garip geldi :D
valla geldi ya :D benlik sorun yok gerçi de evdekiler :D:DDDD:D

benim saçım dalgalı şuanda dudagıma kadar gelıyor uzunlugu ama cok kabarık ne önerirsiniz bana biraz daha düz veya ipeksi mi derler olmasını isterdim banyo yaptıktan sonraki gün kabarıyor hemen
keratin çözer hocam

Bende sizin gibi uzatmaya başlamıştım şimdi omzuma geliyor ama saçlar çok dökülüyor.

Dax Supergro bunu kullanacaksın. Ayda 1 kez düzgün bir kuaföre gidip uçlarından çok az kestireceksin uzaması durmasın diye.
bu dax a baktım da yavaş uzayan saçlar için diyor hocam benim saçlarım yavaş uzamıyor sanırım

Bende sizin gibi uzatmaya başlamıştım şimdi omzuma geliyor ama saçlar çok dökülüyor.
komple olarak mı yoksa kırık kırık mı dökülüyor hocam

bu dax a baktım da yavaş uzayan saçlar için diyor hocam benim saçlarım yavaş uzamıyor sanırım
Fark etmez ki her halükarda hızlı uzamasını sağlıyor normalinden.

komple olarak mı yoksa kırık kırık mı dökülüyor hocam
Kırık kırık dökülüyor. Herhalde uzatmak yaramadı.

Dökülmeye yapacak bir şey yok. Eğer saçlarının parlak ve yumuşak olmasını istiyorsan saç kremi kullanmanı öneririm.

Hocam dökmez dimi saçı
keratin saç için yararlı bi şey zaten doğal bi madde, en basitinden tırnaklarınız keratinden oluşuyor. Tabii siz yine araştırmanızı yapın aklınıza yatarsa yaptırın

Geri