Aynı sorun bende de varBanyo yaptıktan sonra yüzüm ve saçım çok çabuk yağlanıyor bunun önüne nasıl geçebilirim ? (Saçımı Clear Men Kepeğe Karşı Etkili şampuan ile yıkıyorum) (2 günde bir yıkanıyorum) (yüz bakım olarak nviea yüz yıkama köpüğü kullanıyorum)
Saçın uzun mu?Banyo yaptıktan sonra yüzüm ve saçım çok çabuk yağlanıyor bunun önüne nasıl geçebilirim ? (Saçımı Clear Men Kepeğe Karşı Etkili şampuan ile yıkıyorum) (2 günde bir yıkanıyorum) (yüz bakım olarak nviea yüz yıkama köpüğü kullanıyorum)
çok uzun değil kaşıma kadar geliyor sadece ön tarafSaçın uzun mu?
olabilir belki hocam pek vaktim olmadığı için belki çözüm bulurum diye buraya yazmıştımHocam kişiye göre bunun farklı sebepleri ve farklı tedavi yöntemleri olabilir, foruma konu açmak yerine dermatoloğa gitmen daha mantıklı olur sanki