Neler Yeni

Saç ve Yüzde Yağlanma Sorunu

Jtitaof

80+
Banyo yaptıktan sonra yüzüm ve saçım çok çabuk yağlanıyor bunun önüne nasıl geçebilirim ? (Saçımı Clear Men Kepeğe Karşı Etkili şampuan ile yıkıyorum) (2 günde bir yıkanıyorum) (yüz bakım olarak nviea yüz yıkama köpüğü kullanıyorum)

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Emre Erkan Aydın
Hocam ben özele gitmiştim gulitensiz beslenmemi söylediler bana 2 ay boyunca öyle düzelirmiş

PityYou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Sefa Mazman
Banyo yaptıktan sonra yüzüm ve saçım çok çabuk yağlanıyor bunun önüne nasıl geçebilirim ? (Saçımı Clear Men Kepeğe Karşı Etkili şampuan ile yıkıyorum) (2 günde bir yıkanıyorum) (yüz bakım olarak nviea yüz yıkama köpüğü kullanıyorum)
Aynı sorun bende de var

freygasm

80+ Gold
Saçın uzun mu?

Aderal

80+ Bronze
Hocam kişiye göre bunun farklı sebepleri ve farklı tedavi yöntemleri olabilir, foruma konu açmak yerine dermatoloğa gitmen daha mantıklı olur sanki

Jtitaof

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçın uzun mu?
çok uzun değil kaşıma kadar geliyor sadece ön taraf
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kişiye göre bunun farklı sebepleri ve farklı tedavi yöntemleri olabilir, foruma konu açmak yerine dermatoloğa gitmen daha mantıklı olur sanki
olabilir belki hocam pek vaktim olmadığı için belki çözüm bulurum diye buraya yazmıştım

Top Bottom