SACHA BOEY ! Bayern Münih 32 Milyon Euro İle Anlaşmaya Vardı !

Sen ne anlation ? Adam takımını sattı diyorum tesisten kaçıp sen Almanya copcusu diyon senin yıllarca goremedigin parayı ben ayda 1 görüyorum rahatına bak
Ortalama asgari ücret alan her çalışandan duyabileceğimiz bir söz

İyi bonservis ama rennes %15 ini eski menajeri %5 ini alacak (bu maddeler kesinmiş)
%50 bankalar birliğinde borçlarına gidecek (bunun netliğini göremedim)
Bayern real barca gibi takımlardan teklif gelen oyuncuyu Türkiye de tutmak imkansız, daha ucuza da gidebilirdi
Boey için iyi ama yerini doldurması çok zor olacak, en iyi oyuncuydu takımdaki.
Bu tip oyuncular alıp oynatmak lazım, Fransa ligi tam anlamıyla buna döndü inanılmaz bonservisler geliyor. Fenerbahçe birkaç sezondur bunu yapıyordu Galatasarayında yapması iyi oldu, ligin değerini arttırır bu tip satışlar.
30 yaş üstü kaliteli oyuncuları maliyeti düşük alıp yanlarına bu tip oyuncuları alıp geliştirip satacaksın. CL geliri hariç ligde hiçbir gelirin karşılığı yok kur bazlı olmadığı için. Takımlar aslında birer şirket, şirket gibi yönetilmesi lazım

Resmi açıklama geldi 30m € + 5m bonus +2 hazırlık maçının %50 geliri.

türkiyenin en pahalı transferi gerçekleşti. gel gör ki bizim forumun muhabbete bak

Galatasarayin gotune tekmeyi bastı desek doğru olur olaylar böyle değil bildiğin tesisten kaçmış anlaşmak için isnfowna
Sosyal medya soytarılığından sonra şimdi sıra forum soytarılığına mı geldi
Arda Güler'in bütün yalvarmalara rağmen fenerin kıçına tekmeyi basıp apar topar ayrıldığını bugün gibi hatırlıyorum
Üstelik Boey kadar kazandırmadan gitti wonderkid :)

Son düzenleme:
Süper Lig tarihinin en iyi sağ beki, yolu açık olsun. Her şey için teşekkürler. ❤️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,301
Üyeler
175,190
Son üye
çeto.
Geri