SAÇIM ŞEKİL ALMIYOR YARDIM

alkolikpanda

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
426
dikilmiyor sağa sola taramayı sevmiyorum dağınık şekil yada düz kullansam da evden çıktıktan 10 dakika sonra verdiğim şekil gidiyor bide çok kolay terleyen birisiyim terleyince saç berbat bir hal alıyor napayım ben yaw

Aynì sekil bende ve sacimi kestirdim daha kotu oldu yarin bulusmam var ne yapacagimi bilmiyorum

dikilmiyor sağa sola taramayı sevmiyorum dağınık şekil yada düz kullansam da evden çıktıktan 10 dakika sonra verdiğim şekil gidiyor bide çok kolay terleyen birisiyim terleyince saç berbat bir hal alıyor napayım ben yaw
ebuben

bende de aynısıydı uzattım bende :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saç dondurucusu denedin mı

saç dondurucusu denedin mı
saçıma jöle sürmeyi dondurucu sıkmayı sevmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fe87597bf56ef9fcb1f771c90235209f.jpg

EVDEN SAÇIM BU ŞEKİL ÇIKIYORUM DAHA KÖŞEYİ DÖNMEDEN YATIYOR HELE BİR DE TERLERSEM AFEDERSİN DIŞKI GİBİ OLUYOR SAÇIM DURMADAN YIKAYACAK MIYIM BEN BU BİLMEM NAPTIĞIMIN SAÇINI

hm o zaman istedigin gibi kalması biraz zor ben önlere fön çekıyorum azıcık da dondurucyla desteklıyorum 2 gün falan güzel gidiyo
ya gerçi dondurucu hiç kullanmadım jöle gibi belli oluyor mu doğal durması lazım

ya gerçi dondurucu hiç kullanmadım jöle gibi belli oluyor mu doğal durması lazım
aga cok sıkarsan sertlesıyor ben 1-2 sanıye falan sıkıyorum oyle kotü olmuyor bence dogal duruyor al bir dene istersen küçük tupleri var buyukler 40 lira civarında olması lazım

aynı problem var uzun saçlı dağınık saçım var ortalama 5 dakika da bütün dağınıklığı gidiyor foto için kb

Ekler

• 1670610449087.png
    1670610449087.png
    352 KB · Hit: 42
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,096
Üyeler
188,034
Son üye