Mahmut Yılmaz
80+ Silver
hiçbir sıkıntı olmaz sürebilirsin sarımsak da ezebilirsin iyi olur güzel şekil veriyor sert yapıyor ben kullanıyorum m
Valla bilmiyorum da zararsız denilen de yokSağlığa herhangi bir zararı var mı acaba hocam?
Hocam onun da kokusu olur behiçbir sıkıntı olmaz sürebilirsin sarımsak da ezebilirsin iyi olur güzel şekil veriyor sert yapıyor ben kullanıyorum m
Hocam o zaman pudra vs limon desek, zararsız olması açısından kim kazanır acaba?Valla bilmiyorum da zararsız denilen de yok
Hocam güzelmiş de saça deodorant sıkıldığını ilk defa duydum. Bir de bu sprey şeklinde olanlar zararlı değil mi?Yok hocam siz direk deodorant sıkın tavsiyem bunu almanızdır:
Kesinlikle pudranin kazanacağını düşünüyorum. Limon asidiktir ve saçın ph dengesini bozar. Sıvı olduğu için saçın dibine kadar inip saç köküne zarar verebilir. Pudra bir nevi yapışkan toz gibi. Saçın üst kısmına döküyorsun ellerinle dağıtıyorsun ve saç telleri birbirine yapışıyor. Saç dibine değmiyor. Sürekli kullanilacaksa az miktarda kullanırsan hem çok uzun süre gider hemde saça zararı minimuma iner. 10 yıldır jöle wax, sprey, pudra kullandım. En kullanışlısı ve en ucuzu pudra bence. Hala pudra kullanıyorumHocam o zaman pudra vs limon desek, zararsız olması açısından kim kazanır acaba?
ben araştırmıştım ve limonun saça zararlı olmadığını hatta onu yağlardan arındırıp beslediğini okumuştum ama en nihayetinde asidik arada bir sürmek yararlı olur benceMerhaba arkadaşlar. Saçıma şekil vermek için eskiden limon sürüyordum. Bir süredir saçım uzun olduğundan gerek kalmıyordu ancak şimdi yine kısa kestirdim ve şekil vermem gerekiyor. Üst taraflara limon sürüp verdiğim şekli korumasını sağlıyorum. Kimyasal ürünlere bulaşmadım, bu yöntem daha mantıklı geldi. Sizce limonun da zararı olur mu uzun vadede? Eğer öyleyse ne ile şekil vermem lazım, tavsiyeleriniz var mı?
erkek adamsın biraz pis kokman lazım yoksa bayansı derlerHocam onun da kokusu olur be
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o zaman pudra vs limon desek, zararsız olması açısından kim kazanır acaba?
Hocam güzelmiş de saça deodorant sıkıldığını ilk defa duydum. Bir de bu sprey şeklinde olanlar zararlı değil mi?
Tamamdır hocam bu detaylı cevap için teşekkürler. Kötü gözüküyor mu peki? Hiç kullanmadım pudra.Kesinlikle pudranin kazanacağını düşünüyorum. Limon asidiktir ve saçın ph dengesini bozar. Sıvı olduğu için saçın dibine kadar inip saç köküne zarar verebilir. Pudra bir nevi yapışkan toz gibi. Saçın üst kısmına döküyorsun ellerinle dağıtıyorsun ve saç telleri birbirine yapışıyor. Saç dibine değmiyor. Sürekli kullanilacaksa az miktarda kullanırsan hem çok uzun süre gider hemde saça zararı minimuma iner. 10 yıldır jöle wax, sprey, pudra kullandım. En kullanışlısı ve en ucuzu pudra bence. Hala pudra kullanıyorum
Aynen hocam işte asidik olması sıkıntı zatenben araştırmıştım ve limonun saça zararlı olmadığını hatta onu yağlardan arındırıp beslediğini okumuştum ama en nihayetinde asidik arada bir sürmek yararlı olur bence
Aynen hocam yıkanmak da olmaz erkek adama terserkek adamsın biraz pis kokman lazım yoksa bayansı derler
hocam maden suyu ile dengeleyebilirsin ama pahalıTamamdır hocam bu detaylı cevap için teşekkürler. Kötü gözüküyor mu peki? Hiç kullanmadım pudra.
Aynen hocam işte asidik olması sıkıntı zaten
Aynen hocam yıkanmak da olmaz erkek adama ters
Hocam kek mi yapıcam kafamda asdkdaksdldhocam maden suyu ile dengeleyebilirsin ama pahalı
Yok hocam hiç belli olmuyor hatta. Wax çok parlak yapıyordu. Spreyde sabit hiç hareket etmiyor,saçına dokununca bozuluyor. Pudra çok doğal duruyor saçına dokunup şekil verebiliyorsun. Kesinlikle al dene. 1 yıldır aynı şişeyi kullanıyorum hala bitmediTamamdır hocam bu detaylı cevap için teşekkürler. Kötü gözüküyor mu peki? Hiç kullanmadım pudra
Mükemmel ya çok hoşuma gitti, çok teşekkür ederim. En iyi cevap seçiyorum.Yok hocam hiç belli olmuyor hatta. Wax çok parlak yapıyordu. Spreyde sabit hiç hareket etmiyor,saçına dokununca bozuluyor. Pudra çok doğal duruyor saçına dokunup şekil verebiliyorsun. Kesinlikle al dene. 1 yıldır aynı şişeyi kullanıyorum hala bitmedi
Alıp kullandınız mı hocamMükemmel ya çok hoşuma gitti, çok teşekkür ederim. En iyi cevap seçiyorum.
Yok hocam ama alıcam sanırım güzel bir öneri olduAlıp kullandınız mı hocam