Neler Yeni

Saçıma Limon Sürmemelimiyim?

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
hiçbir sıkıntı olmaz sürebilirsin sarımsak da ezebilirsin iyi olur güzel şekil veriyor sert yapıyor ben kullanıyorum m
Hocam onun da kokusu olur be
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla bilmiyorum da zararsız denilen de yok
Hocam o zaman pudra vs limon desek, zararsız olması açısından kim kazanır acaba?

Hocam güzelmiş de saça deodorant sıkıldığını ilk defa duydum. Bir de bu sprey şeklinde olanlar zararlı değil mi?

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Hocam o zaman pudra vs limon desek, zararsız olması açısından kim kazanır acaba?
Kesinlikle pudranin kazanacağını düşünüyorum. Limon asidiktir ve saçın ph dengesini bozar. Sıvı olduğu için saçın dibine kadar inip saç köküne zarar verebilir. Pudra bir nevi yapışkan toz gibi. Saçın üst kısmına döküyorsun ellerinle dağıtıyorsun ve saç telleri birbirine yapışıyor. Saç dibine değmiyor. Sürekli kullanilacaksa az miktarda kullanırsan hem çok uzun süre gider hemde saça zararı minimuma iner. 10 yıldır jöle wax, sprey, pudra kullandım. En kullanışlısı ve en ucuzu pudra bence. Hala pudra kullanıyorum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba arkadaşlar. Saçıma şekil vermek için eskiden limon sürüyordum. Bir süredir saçım uzun olduğundan gerek kalmıyordu ancak şimdi yine kısa kestirdim ve şekil vermem gerekiyor. Üst taraflara limon sürüp verdiğim şekli korumasını sağlıyorum. Kimyasal ürünlere bulaşmadım, bu yöntem daha mantıklı geldi. Sizce limonun da zararı olur mu uzun vadede? Eğer öyleyse ne ile şekil vermem lazım, tavsiyeleriniz var mı?
ben araştırmıştım ve limonun saça zararlı olmadığını hatta onu yağlardan arındırıp beslediğini okumuştum ama en nihayetinde asidik arada bir sürmek yararlı olur bence

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Hocam onun da kokusu olur be

Hocam güzelmiş de saça deodorant sıkıldığını ilk defa duydum. Bir de bu sprey şeklinde olanlar zararlı değil mi?
erkek adamsın biraz pis kokman lazım yoksa bayansı derler

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
Kesinlikle pudranin kazanacağını düşünüyorum. Limon asidiktir ve saçın ph dengesini bozar. Sıvı olduğu için saçın dibine kadar inip saç köküne zarar verebilir. Pudra bir nevi yapışkan toz gibi. Saçın üst kısmına döküyorsun ellerinle dağıtıyorsun ve saç telleri birbirine yapışıyor. Saç dibine değmiyor. Sürekli kullanilacaksa az miktarda kullanırsan hem çok uzun süre gider hemde saça zararı minimuma iner. 10 yıldır jöle wax, sprey, pudra kullandım. En kullanışlısı ve en ucuzu pudra bence. Hala pudra kullanıyorum
Tamamdır hocam bu detaylı cevap için teşekkürler. Kötü gözüküyor mu peki? Hiç kullanmadım pudra.

ben araştırmıştım ve limonun saça zararlı olmadığını hatta onu yağlardan arındırıp beslediğini okumuştum ama en nihayetinde asidik arada bir sürmek yararlı olur bence
Aynen hocam işte asidik olması sıkıntı zaten

erkek adamsın biraz pis kokman lazım yoksa bayansı derler
Aynen hocam yıkanmak da olmaz erkek adama ters :ROFLMAO:

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Tamamdır hocam bu detaylı cevap için teşekkürler. Kötü gözüküyor mu peki? Hiç kullanmadım pudra.

Aynen hocam işte asidik olması sıkıntı zaten

Aynen hocam yıkanmak da olmaz erkek adama ters :ROFLMAO:
hocam maden suyu ile dengeleyebilirsin ama pahalı o.O2

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Tamamdır hocam bu detaylı cevap için teşekkürler. Kötü gözüküyor mu peki? Hiç kullanmadım pudra
Yok hocam hiç belli olmuyor hatta. Wax çok parlak yapıyordu. Spreyde sabit hiç hareket etmiyor,saçına dokununca bozuluyor. Pudra çok doğal duruyor saçına dokunup şekil verebiliyorsun. Kesinlikle al dene. 1 yıldır aynı şişeyi kullanıyorum hala bitmedi

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
Yok hocam hiç belli olmuyor hatta. Wax çok parlak yapıyordu. Spreyde sabit hiç hareket etmiyor,saçına dokununca bozuluyor. Pudra çok doğal duruyor saçına dokunup şekil verebiliyorsun. Kesinlikle al dene. 1 yıldır aynı şişeyi kullanıyorum hala bitmedi
Mükemmel ya çok hoşuma gitti, çok teşekkür ederim. En iyi cevap seçiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,301
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom