JuunBuun
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 934
- İsim
- Taksim Delisi Cenk
seboreik dermatit...saçımda ,cildimin bazı yerlerinde var.4 5 doktora gitmişimdir.Hatta bir doktorun kendiside bundan muzdaripti...
Askerdeyken başladı bende...
cilt için krem. 1 2 gün kullanınca kızarıklıklara iyi geliyor.kortizonlu kremdi sanırım.sürdükten sonra güneşte durmamak gerekiyordu.
.Sanırım bilaxten di birde hap var.saç içinde konazol ve 1 losyon verdi.
Ben ayrıca saçımı yıkadıktan sonra elma sirkesini saçıma sürüp 2 3 dk bekletiyorum.sonra duruluayıp cıkıyorum.
Çok kaynar suyla saçını yıkama.Sirkede yıkadıktan sonra saç dibimdeki yara ve kaşıntıya iyi geliyor.
Birde benim için uyku düzeni tamamen.Erken yatıp-erken kalktıgımda semptomlar minimuma iniyor.
şimdi ramazan ayı sahura kadar falan oturuyorum uyku düzensiz.Yine arttı bu ara
Askerdeyken başladı bende...
cilt için krem. 1 2 gün kullanınca kızarıklıklara iyi geliyor.kortizonlu kremdi sanırım.sürdükten sonra güneşte durmamak gerekiyordu.
.Sanırım bilaxten di birde hap var.saç içinde konazol ve 1 losyon verdi.
Ben ayrıca saçımı yıkadıktan sonra elma sirkesini saçıma sürüp 2 3 dk bekletiyorum.sonra duruluayıp cıkıyorum.
Çok kaynar suyla saçını yıkama.Sirkede yıkadıktan sonra saç dibimdeki yara ve kaşıntıya iyi geliyor.
Birde benim için uyku düzeni tamamen.Erken yatıp-erken kalktıgımda semptomlar minimuma iniyor.
şimdi ramazan ayı sahura kadar falan oturuyorum uyku düzensiz.Yine arttı bu ara