Neler Yeni

Saçımdaki Kepek Sorununu Nasıl Çözerim?

Wizord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hamza kaya
''Olum'' burası konusu olduğu sürece her şeyi sorabileceğin bir forum. Herkesin teknoloji konusunda yardıma ihtiyacı yok sonuçta.
Kardesim tamam ne sert yapiyonuz bilmiyordum öğrendim ipini koparanda bizi lincliyo birde olum kelimesini tırnak içinde yazma sebebin nedir ben gayet normal bir şekilde hitap olarak kullandım. Sen ne kastediyorsun?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Çok oynama saçınla.
Geçer zamanla,takma

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Bende de çok fazla oluyordu. Kepek basitçe kuruyan kafa derisinin pul pul soyulması aslında. Genel bir kaç sebebi var:
1-) Çok şampuan kullanmak
2-) Kremli şampuanlar
3-) Şampuanın tam durulanmaması
4-) Fazla sıcak su

Ben bebek şampuanı kullanarak ve yukarıdakilere dikkat ederek çözdüm. Bebek şampuanları en az kimyasalla üretildiği için saçına en az zarar verenler onlar bir dene derim.
Abi bendede oluyo dalin var bi tonda duruyom gene kepek e cokta sıcakta değil :(

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Yaş kaç?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben şöyle söyliyeyim.
Bir hafta önce Clear kullanıyordum.
Canbebe kullanmaya başladım kepeklenme azaldı. :D
Bir de saçını iyi durulaman lazım.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Sağlik kategorisine yazdim sorun olursa kaldirabilirim yardim eden birisi cikabilir diye yazdim
sorun olmaz.
kepek önleyici şampuan kullanın ve saçınızı günlük tarayın. çeşitli saç kremleri de kullanın

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Kardesim tamam ne sert yapiyonuz bilmiyordum öğrendim ipini koparanda bizi lincliyo birde olum kelimesini tırnak içinde yazma sebebin nedir ben gayet normal bir şekilde hitap olarak kullandım. Sen ne kastediyorsun?
Sanalda ilk kez gördüğünüz insanlara olum demenin saçmalığını belirtmiş arkadaş, gayet de haklı.

alpidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Alperen Doğan
Abi bendede oluyo dalin var bi tonda duruyom gene kepek e cokta sıcakta değil :(
Durularken tırnaklarınla biraz kazı kepeği at kafandan öncelikle. Eğer yine çok problem yaşıyorsan saçlarını bir süre kısa kestirmeyi dene kafan hava alsın. Aynı zamanda eğer çok sık duş alıyorsan da daha uzun sürede bir alıyorsan da duş sıklığını 2 günde 1 olarak ayarla ikisi de kepeğe sebep olur.

Top Bottom