Saçları yumuşatıcı şekillendirici

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,646
Eskiden saçlarım çok yumuşak ve dalgalıydı, kolayca şekil veriliyordu ama artık öyle değil. İnternetten baktım eskisi gibi olması için Argan yağı, Hindistan cevizi yağı sürmemiz gerekiyormuş? Bu yağları kullanan oldu mu? Ve önerebileceginiz bir şey var mı

Bu tarz yağları yıllardır ablam kullanır. Aman aman bir etkisi oluyor gibi gelmedi bana. Ben 7-8 yıldır Clear Men - Saç Dökülmelerine Karşı olan şampuanı kullanıyorum (yaz aylarında mentollü de kullanıyorum) ve memnunum. Son zamanlardaki reklamlarını gördüyseniz yenilenmiş formül vs. diyor. Ve bence de etkili olmuş. Ayrıca saçınızı şampuanladıktan sonra şampuanı iyice yedirin ve birkaç dakika saçınızda kalmasına izin verip öyle yıkayın. Sık şampuan değiştirmekten kaçının ve değiştirdikten sonra bir süre kullanmadın kesin sonuca varmayın.

Bu tarz yağları yıllardır ablam kullanır. Aman aman bir etkisi oluyor gibi gelmedi bana. Ben 7-8 yıldır Clear Men - Saç Dökülmelerine Karşı olan şampuanı kullanıyorum (yaz aylarında mentollü de kullanıyorum) ve memnunum. Son zamanlardaki reklamlarını gördüyseniz yenilenmiş formül vs. diyor. Ve bence de etkili olmuş. Ayrıca saçınızı şampuanladıktan sonra şampuanı iyice yedirin ve birkaç dakika saçınızda kalmasına izin verip öyle yıkayın. Sık şampuan değiştirmekten kaçının ve değiştirdikten sonra bir süre kullanmadın kesin sonuca varmayın.
Eskiden saç bandajı ( futbolcuların taktığı ) takıyordum ondan dolayı şekillenmiş ve yumuşamış olabilir mi

Şekillenme konusunda kesinlikle etkisi olmuştur ancak yumuşaklık konusunda emin değilim. Aksine bandaj saçlarınızın kırılmasına bile sebep verebilir.

Geri