Saçlarım aşırı düz ve aşırı ince telli

Eforotti

80+
Reaksiyon skoru
12
Saçlarım aşırı düz ve ince telli. Güzelce kurutmadığım sürece çok hacimli olmuyor. Güzelce kurutsam da hacmi çok uzun süre kalmıyor saçlarım ne yapmam gerekir? Saç spreyi kullanmaya başladım ama bazen saçım hiç şekil almıyor.

Saçlarım aşırı düz ve ince telli. Güzelce kurutmadığım sürece çok hacimli olmuyor. Güzelce kurutsam da hacmi çok uzun süre kalmıyor saçlarım ne yapmam gerekir? Saç spreyi kullanmaya başladım ama bazen saçım hiç şekil almıyor.
sert wax veya 3 numara pudra tutar saçını

Aktif kullanıyorum dışarıdan çok doğal gözüküyor. Seninle aynı sorunu yaşıyordum sakın wax yada sprey kullanma

Bnimde aynı 🙁

Peki bu saçı gün boyu tutuyor mu? Sonradan şekli bozuluyor mu?
Ben genelde duş alana kadar tutuyor yani 2 gün felan. Ama sertlik 2. Gün hoşuna gitmezse tazelersin zor değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana göre yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,736
Üyeler
185,156
Son üye
phermatic
Geri