sert wax veya 3 numara pudra tutar saçınıSaçlarım aşırı düz ve ince telli. Güzelce kurutmadığım sürece çok hacimli olmuyor. Güzelce kurutsam da hacmi çok uzun süre kalmıyor saçlarım ne yapmam gerekir? Saç spreyi kullanmaya başladım ama bazen saçım hiç şekil almıyor.
Saçlarım aşırı düz ve ince telli. Güzelce kurutmadığım sürece çok hacimli olmuyor. Güzelce kurutsam da hacmi çok uzun süre kalmıyor saçlarım ne yapmam gerekir? Saç spreyi kullanmaya başladım ama bazen saçım hiç şekil almıyor.
Bunu nasıl kullanmam gerekir?Aktif kullanıyorum dışarıdan çok doğal gözüküyor. Seninle aynı sorunu yaşıyordum sakın wax yada sprey kullanma![]()
Agiva Pudra Wax Saç Şekillendirici 02 Sert Tutuş 20 g Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Agiva Saç Pudrası 02 Siyah (SERT TUTUŞ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bnimde aynıSaçlarım aşırı düz ve ince telli. Güzelce kurutmadığım sürece çok hacimli olmuyor. Güzelce kurutsam da hacmi çok uzun süre kalmıyor saçlarım ne yapmam gerekir? Saç spreyi kullanmaya başladım ama bazen saçım hiç şekil almıyor.
Saçına azar döküyorsun elinle hafif bi sağ sol yapıyorsun pudra kayboluyor sonra istediğin gibi şekil veriyorsun.Bunu nasıl kullanmam gerekir?
Ben genelde duş alana kadar tutuyor yani 2 gün felan. Ama sertlik 2. Gün hoşuna gitmezse tazelersin zor değilPeki bu saçı gün boyu tutuyor mu? Sonradan şekli bozuluyor mu?
Çok rahat tutar.1 gün tutsa yeter bana![]()