Evet fiyatı iyi alabilirsin.hocam gratis üyeliğim var https://www.gratis.com/sac-tonik-ku...-dokulme-karsiti-sac-tonigi-200-ml-p-10059088 99 TL ye düşüyor hemde iş çıkışı hemen alırım kargo felan beklemem
hocam saolasınız ama şuan tek toniği alim sonra maaş yatınca diğerlerini alırım
hocam hemen kuruyor ya suyla kafamı musluğa sokcam ancavay be şansa bak ben dışarı çıkmadan ıslatırım saçımı bazen çok güzel durur nemlı ıslak dursa keşke benimkide
malesef saçımada başka bişey kullanamıyomki çok parlak duruyor jel oda saç döker hiç kullanmadım bile zaten çok yapmacık duruyor şekil almıyor şampuan kullanınca saç uzun olunca wax alcam bakalım nası duracak toz olanındanhocam saolasınız ama şuan tek toniği alim sonra maaş yatınca diğerlerini alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam hemen kuruyor ya suyla kafamı musluğa sokcam anca
hocam ben de şimdi şunları almayı düşünyorum 2sinide denicem farklı günlerde hangisi daha iyi olucak bakıcammalesef saçımada başka bişey kullanamıyomki çok parlak duruyor jel oda saç döker hiç kullanmadım bile zaten çok yapmacık duruyor şekil almıyor şampuan kullanınca saç uzun olunca wax alcam bakalım nası duracak toz olanından
o kısımdan hiç anlamamhocam ben de şimdi şunları almayı düşünyorum 2sinide denicem farklı günlerde hangisi daha iyi olucak bakıcam
![]()
Urban Care Expert Biotin & Kafein Sağlıklı Uzamaya Yardımcı & Dökülme Karşıtı Saç Toniği 200 ml
Saç Tonik & Kürleri Gratis'te keşfedin!www.gratis.com