Neler Yeni

Saçma Bir Kargo Takip

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Hepsiburada'dan PTT Kargo ile dualschock 4 aldım. 29 Haziran Pazartesi teslim edilecekti. Ama edilmedi. 4 gündür "29 Haziran Pazartesi teslim edilecek" ve "Menteşe Transfer Sürecinde"
olarak görünüyor. 4 gündür Menteşe'den transfer sürecinde olabilir mi? Menteşe buraya 2 saatlik yol.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsiburada'dan PTT Kargo ile dualschock 4 aldım. 29 Haziran Pazartesi teslim edilecekti. Ama edilmedi. 4 gündür "29 Haziran Pazartesi teslim edilecek" ve "Menteşe Transfer Sürecinde"
olarak görünüyor. 4 gündür Menteşe'den transfer sürecinde olabilir mi? Menteşe buraya 2 saatlik yol.
Not: 22 Haziran'da sipariş verdim

byzoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Özdemir Poyraz
Teslim tarihi geçtikten sonra müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulunursan acil sipariş kaydı açıyorlar ertesi gün geliyor genelde.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
PTT kargo rezilliktir.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
İstanbul'dan Malatya'ya 2 günde getirdi Yurtiçi hocam. Yurtiçi,MNG hariç cidden hepsi leş.

Yurtiçi de çok iyi değil. Şubeye gelmişti, şube ile evim arası 10 dakika ama 2 günde getiremediler gittim ben aldım.(coronadan önce)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İstanbul'dan Malatya'ya 2 günde getirdi Yurtiçi hocam. Yurtiçi,MNG hariç cidden hepsi leş.
Aslında şubeye görede değişir.
Ama En az sorunlu olan firmalar, Aras,Sürat,PTT dışındakiler.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum işimiz dolayısıyla PTT kargo ile çalışıyoruz.Herhangi bir sorun yaşamadık lakin son bir aydır birkaç müşterimize 2 günde ulaşan kargolar min. bir haftada ulaştı.Sana benzer durumlar da oldu şikayet oluşturunca hemen hallettiler.Vereceğim linkten formu doldurup deneyebilirsin 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,056,066
Üyeler
167,777
Son üye
arda yolcu
Top Bottom