Neler Yeni

Saçma/Değişik teoriler üretin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Ali Güney
İlgilendiği Kategoriler
Buraya bakma.
Özcan Kıkırdakoğlu aslında Barış Özcan'ın büyük dedesinin kemiklerinin ruh bulmuş halidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
hiç bu özelliklere sahip insanlardan cok fazla kişiyle görüşmemişsin demekki
Mesaj otomatik birleştirildi:

koyu olmayanları da sevmem
Görüştüm kardeşim üniversitede okuyorum, veganı da var gayı da var, lezbiyeni de var, Vejetaryenide var PKK lısı da var uzaylısı da var binbir çeşit insan var.

Benzerlik kurduğun şeylerin yakından uzaktan alakası yok. Daha tanımını bile yapmama gerek yok, konuları bile farklı. Birisi cinsel yönelim, birisi siyasi düşünce birisi de beslenme/yaşam biçimi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali
Görüştüm kardeşim üniversitede okuyorum, veganı da var gayı da var, lezbiyeni de var, Vejetaryenide var PKK lısı da var uzaylısı da var binbir çeşit insan var.

Benzerlik kurduğun şeylerin yakından uzaktan alakası yok. Daha tanımını bile yapmama gerek yok, konuları bile farklı. Birisi cinsel yönelim, birisi siyasi düşünce birisi de beslenme/yaşam biçimi.
ben de üniversitede okuyıorum ben de zaten konular birbirine benziyor demiyorum bence sen okuma yazma bilmiyorsun
ben bu özelliklerden birisine sahip olan bir kişide diğerlerine sahip olma yönelimi sahip olmayanlardan daha fazla diyorum
sen diyosun konular birbirine benzemiyo
iban at para yollayım da okuma yazma kitabı al .d

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
ben de üniversitede okuyıorum ben de zaten konular birbirine benziyor demiyorum bence sen okuma yazma bilmiyorsun
ben bu özelliklerden birisine sahip olan bir kişide diğerlerine sahip olma yönelimi sahip olmayanlardan daha fazla diyorum
sen diyosun konular birbirine benzemiyo
iban at para yollayım da okuma yazma kitabı al .d
Senin okuduğun üniversite neresi knk Hakkari üniversitesi mi? Belli oluyor profil ve davranışlarından. Bir de aynısı diyor hey Allah'ım. Neyse bir daha muhattap olmamak üzere iyi günler diliyorum sana.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
@Besim Tibuk aslında faşist ve liberallerden nefret ediyor. asıl amacı bizi liberal yapıp öldürmek o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,287
Üyeler
168,275
Son üye
WiseSigorta
Top Bottom