wake up to reality
80+ Silver
anime kızları gerçek ama biz görmeye layık olmadığımız için göremiyoruz
hiç bu özelliklere sahip insanlardan cok fazla kişiyle görüşmemişsin demekkiNasıl öyle? Bende alakaları yok diyorum.
koyu olmayanları da sevmemya peki akpliler ülkeyi elegeçtirmek için görevlendirilmiş amerikan ajanlarıysa
Görüştüm kardeşim üniversitede okuyorum, veganı da var gayı da var, lezbiyeni de var, Vejetaryenide var PKK lısı da var uzaylısı da var binbir çeşit insan var.hiç bu özelliklere sahip insanlardan cok fazla kişiyle görüşmemişsin demekki
Mesaj otomatik birleştirildi:
koyu olmayanları da sevmem
ben de üniversitede okuyıorum ben de zaten konular birbirine benziyor demiyorum bence sen okuma yazma bilmiyorsunGörüştüm kardeşim üniversitede okuyorum, veganı da var gayı da var, lezbiyeni de var, Vejetaryenide var PKK lısı da var uzaylısı da var binbir çeşit insan var.
Benzerlik kurduğun şeylerin yakından uzaktan alakası yok. Daha tanımını bile yapmama gerek yok, konuları bile farklı. Birisi cinsel yönelim, birisi siyasi düşünce birisi de beslenme/yaşam biçimi.
Senin okuduğun üniversite neresi knk Hakkari üniversitesi mi? Belli oluyor profil ve davranışlarından. Bir de aynısı diyor hey Allah'ım. Neyse bir daha muhattap olmamak üzere iyi günler diliyorum sana.ben de üniversitede okuyıorum ben de zaten konular birbirine benziyor demiyorum bence sen okuma yazma bilmiyorsun
ben bu özelliklerden birisine sahip olan bir kişide diğerlerine sahip olma yönelimi sahip olmayanlardan daha fazla diyorum
sen diyosun konular birbirine benzemiyo
iban at para yollayım da okuma yazma kitabı al .d
sen nerede ne bölümü okuyorsun ki .dSenin okuduğun üniversite neresi knk Hakkari üniversitesi mi? Belli oluyor profil ve davranışlarından. Bir de aynısı diyor hey Allah'ım. Neyse bir daha muhattap olmamak üzere iyi günler diliyorum sana.
Hacettepe okuyor diye biliyorumsen nerede ne bölümü okuyorsun ki .d
ben de hacettepedeyim .ddHacettepe okuyor diye biliyorum
ya dünyada sadece kendimiz varsak diğer kişiler bizim için yaratılan insan olmayan varlıklar saÖrneğin;
Ya aynalardan geçememe sebebimiz aynada ki yansımamıza çarpmamızsa ?