Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
@Beyfendiiii6 uzaylıHadi ama daha da saçmalayabilirsiniz hayal gücünüzü kullanın.
@Beyfendiiii6 uzaylıHadi ama daha da saçmalayabilirsiniz hayal gücünüzü kullanın.
QUADRO RTX 5700 XT best of everArkadaşlar gece gece biraz saçmalayalım bakalım en saçma şeyi yazan kazansın hakem benim.
dediğim gibi anında geldi buraya.
where is my brain. ı think... yandı la beynim direkhocam şimdi ben senin bana anlatamadığını bana anlatmadığın şekilde anlayabiliyorsam sen bana nasıl anlatamamış olabiliyorsun
RX 580 olmasın o? amd 1060ın rakibi olarak çıkardı o kartı.RX 570, GTX 1060 6GB gücünde (bunu diyen garip tipler gördüm)
Knk işe girdiğimden mallesef çok aktif olamıyorumTitanyum olduğunda forumu bırakmışsın.
rtx 2060super rx 5700xt gücünde bunu diyen garip tiplerde var ama )Mehmet reis yargı dağıtınca R yapan tipler .))RX 570, GTX 1060 6GB gücünde (bunu diyen garip tipler gördüm)
Bu konuda yazdığımız her şey ironidir.RX 580 olmasın o? amd 1060ın rakibi olarak çıkardı o kartı.
2060 super, teknoloji olarak ve genel kullanımda 5700 XT'den iyi çünkü CUDA desteği ve nvenc teknoljoisi + DLSS 2.0 ve RTX var ve cidden piskoloja görünmeni şiddetle öneririm yeter ln bu ne?rtx 2060super rx 5700xt gücünde bunu diyen garip tiplerde var ama )Mehmet reis yargı dağıtınca R yapan tipler .))