Neler Yeni

Sadece arkadaşlarımla oyun oynamak istiyorum

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Burak
Kardeşim inşallah gönlüne göre olur. Ben 22 yaşındayım zamanın da bende istedim bilgisayar, internet olmadı. Anne babalar bu konuda biraz bilinçsiz şimdi bilgisayarım var ama ne hevesim ne de keyfim var. Her şey zamanında yapılmalı. İnşallah gönlünce olur.
Aha bu ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam 22 yasindayim diyor sen daha 7. Sinifsin ve kardesim mi diyorsun
Tam ben yazmaya geliyordum

Zepett8

80+ Bronze
Adam 22 yasindayim diyor sen daha 7. Sinifsin ve kardesim mi diyorsun 😂😂😂. Ayrıca evin geliri ve giderine bakmak gerekiyor eger ucu ucuna ya da yakin bir fiyat cikarsa zaten babanin almamasi dogal . 2 televizyon olmasi bir sey ifade etmiyor
Knk lafın gelişi kardeşim yazdım. Gelir giderlerde öyle kötü değil sadece babam cimri daha yeni 500k miras kaldı?

kardeşim belki senin bilmediğin şeyler vardır belki babanın işleri iyi gitmiyordur üslerine gitme çokca ders çalış güzel yerlere gel kendine ne istiyorsan alırsın herkesin ailesi aynı olacak değil ayrıca bilgisayar oyunları sürekli durur ama hayat durmaz beklemez seni ilerde de oynarsın merak etme, şuan kendini geliştirmenin vakti. biz aldıkta ne oldu 1 sene kullandım tadı bile kalmadı...
Doğrudur hocam haklısınız.

Gidip çalışmıyor diyeceksin eski olduğu için. Yalan söylemenin manası yok. Ayrıca bursluluk sınavı vs bekleyip ertelersen hiç sahip olamazsın. Okula dahi gidiyorsan part time olarak bir iş ayarlamaya çalış veya 2. El kullanmadığın eşyaları satmayı dene.
Öğrendi hocam napıcaksın diyor pc yi. Haklıda. Zaten son zamanlarda bionlukta falan çalışıyordum oda bitti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Knk lafın gelişi kardeşim yazdım. Gelir giderlerde öyle kötü değil sadece babam cimri daha yeni 500k miras kaldı?

Doğrudur hocam haklısınız.

Öğrendi hocam napıcaksın diyor pc yi. Haklıda. Zaten son zamanlarda bionlukta falan çalışıyordum oda bitti.
İstiyorum de şu yüzden bu yüzden uydur birşeyler. Ki zaten artık resitlige yaklasmissin ailen kendi basinasin diyip sana hicbirsey vermese bile herhangi bir şey deme şansın olmuyor ki yabancı ülkelerde böyle zaten. Burada senin sansina kalıyor artık. Aileden bir şey goremiyorsan kendi kendine çözüm yolu bulman en iyisi olur

Zepett8

80+ Bronze
İstiyorum de şu yüzden bu yüzden uydur birşeyler. Ki zaten artık resitlige yaklasmissin ailen kendi basinasin diyip sana hicbirsey vermese bile herhangi bir şey deme şansın olmuyor ki yabancı ülkelerde böyle zaten. Burada senin sansina kalıyor artık. Aileden bir şey goremiyorsan kendi kendine çözüm yolu bulman en iyisi olur
Hocam babama sorsam evde bilgisayar olmasına bile karşı. Neyse artık bunun bataryasını parayla yaptırıp idare edeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Hocam babama sorsam evde bilgisayar olmasına bile karşı. Neyse artık bunun bataryasını parayla yaptırıp idare edeceğim.
Yaptırmadan 1 2k biriktiremiyor musun ? 775 pin bir sistem toplasak bile GTA 5 civarı oyunları rahat oynarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Sistem toplamak derken ekran kartı vb ayrıca almaksa yapamam.
Hocam siz de hiç birşeye gelmiyorsunuz. Bu şekilde sadece konu açarak sorunlarınızdan kurtulamazsiniz ki.

Zepett8

80+ Bronze
Hocam siz de hiç birşeye gelmiyorsunuz. Bu şekilde sadece konu açarak sorunlarınızdan kurtulamazsiniz ki.
Hocam şöyle 5-10k arası bir laptop yada şu laptobun açıklarını 2k ya kapatsam yeterli. Masaüstü kullanmıyorum odam yok zaten arada bir oda değiştiriyorum kullanırken.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Hocam şöyle 5-10k arası bir laptop yada şu laptobun açıklarını 2k ya kapatsam yeterli. Masaüstü kullanmıyorum odam yok zaten arada bir oda değiştiriyorum kullanırken.
Elindeki beş para etmez laptopa 2k harcayınca o laptopu 2kya satailecek misin ? Hayır. Yine de cidden çok istediğin bir şey olsaydı bir şekilde çözüm bulabilirdin. Demek ki uğraşmak istemiyorsun. Bu durumda da ben sana yardımcı olamam.

Zepett8

80+ Bronze
Elindeki beş para etmez laptopa 2k harcayınca o laptopu 2kya satailecek misin ? Hayır. Yine de cidden çok istediğin bir şey olsaydı bir şekilde çözüm bulabilirdin. Demek ki uğraşmak istemiyorsun. Bu durumda da ben sana yardımcı olamam.
Tamam hocam 👌

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
uwu
Sen harbi ne istiyorsun @MuratTheFounderOfGariban hocamız size yardımcı olmak istiyor ve şunu bil 5/10 k arası çoğu leptop cop ve düzgün olan nadir oda 60/100 FPS o leptopa 2k harcamak yerine mama alıp sokak hayvanlarına vermen daha yararlı o leptop ne yazık ki ne yükseltilebilir ne bu değeri olur eğer saygı ve uğrasa girersen 5/10 k arasına ortalama bi masaüstü çıkabilir şuan indirimdede monitör alırsın en mantıklısı o şekil olur yoksa bu bütçede leptopla gidersen pişman olursun

Zepett8

80+ Bronze
Sen harbi ne istiyorsun @MuratTheFounderOfGariban hocamız size yardımcı olmak istiyor ve şunu bil 5/10 k arası çoğu leptop cop ve düzgün olan nadir oda 60/100 FPS o leptopa 2k harcamak yerine mama alıp sokak hayvanlarına vermen daha yararlı o leptop ne yazık ki ne yükseltilebilir ne bu değeri olur eğer saygı ve uğrasa girersen 5/10 k arasına ortalama bi masaüstü çıkabilir şuan indirimdede monitör alırsın en mantıklısı o şekil olur yoksa bu bütçede leptopla gidersen pişman olursun
Konu çözüldü hocam 250 ye termal macun bakımı vb. yaptım sorun bataryadaymış onuda değiştirdim şuan kullanıyorum arkadaşlarımla falan oyun oynarken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,013
Üyeler
166,867
Son üye
wulfgaard
Top Bottom