dvı çıkışları ayrılıyor dişi dvı da var televizyonlar için kullanılan o ekran kartında görüntü vermez keşke sorsaydın alırkenyeni sistem topladım monitörümde dvi girişi var bir tane dönüştürücü aldım çalışmadı yardımcı olursanız sevinirim monitör alacak bütcem yok
Ne yapmalıyızdvı çıkışları ayrılıyor dişi dvı da var televizyonlar için kullanılan o ekran kartında görüntü vermez keşke sorsaydın alırken
girişin türünü öğrenmen lazım 24+5 de var 24+1 pinli de resim atayımNe yapmalıyız
özür dilerim vga mış ya dvi demişimgirişin türünü öğrenmen lazım 24+5 de var 24+1 pinli de resim atayım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
monitör mü eski aldığınız dönüştürücü nasıl bir dönüştürücüözür dilerim vga mış ya dvi demişim
2 tane dönüştürücüyü birbirine mi taktın
hdmı dan vga mı çeviriyorsunuz dvı mı şuan öbür ucunda atabilir misinöyle çalışıyormuş zaten evet
yanlış dönüştürücü almışsındır brom, itopya müşteri hizmetlerini ara yardımcı oluyorlar, bende buna benzer bir sorunla karşılaşmıştım, doğrusunu yolladılar, tabi ücreti karşılığındayeni sistem topladım monitörümde dvi girişi var bir tane dönüştürücü aldım çalışmadı yardımcı olursanız sevinirim monitör alacak bütcem yok
Daha doğrusu ona öyle denmiyor. DVI-A, DVI-I, DVI-D ve bunların SL ve DL olmak üzere türleri var. Ha birde HDMI portları için olan 15 pin.girişin türünü öğrenmen lazım 24+5 de var 24+1 pinli de resim atayım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle