Yardımcı olabilirmisin toplamamda ?R7 7800X3D + RTX 4070 Ti sistem toplanabilir. Bütçenizi bir tık yükseltmeniz gerekecek.
Yardımcı olabilirmisin toplamamda ?
Darboğaz sorunu varmış onu bilmedigimden yaklaşmıyorumElbette. Parça parça olacak şekilde kendiniz toplayabilir misiniz?
Darboğaz sorunu varmış onu bilmedigimden yaklaşmıyorum
Hazır olursa iyi olur montaji bilmiyorumDarboğazla ilgisi yok dostum. Montaj işlemini kendiniz yapabilir misiniz donanımlar size ulaştığında yoksa hazır sistem mi tercih edersiniz?
Arkadaşlar 40 50k arası kasa toplucam da bulamadım düzgün birseyler yardımcı olabilecek varmı hep leptop kullandığım için hiç bilgim yok bu konuda.
Bu foruma bayılıyorum ya adam 40-50 bin bütçe ile kasa toplamak istiyorum diyor ilk mesaj bütçeni yükseltR7 7800X3D + RTX 4070 Ti sistem toplanabilir. Bütçenizi bir tık yükseltmeniz gerekecek.
Bu foruma bayılıyorum ya adam 40-50 bin bütçe ile kasa toplamak istiyorum diyor ilk mesaj bütçeni yükselt
Bu foruma bayılıyorum ya adam 40-50 bin bütçe ile kasa toplamak istiyorum diyor ilk mesaj bütçeni yükselt
Kardeşim, mesajımı okudun mu?Tam anlamıyla fiyatını hak eden, kaliteli bileşenler içeren sistem 53.900 TL tutuyor. Mümkün olan en iyisini dizayn etmek eğer sorunsa bu durum kendi fikrinizdir.
Kardeşim, mesajımı okudun mu?
Bir senin topladığın sistem mi parasını hak eden başka hiç mi yok