Sadece küfürlü yorum yaptığım için dava ediliyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ya sen bu forumun meleği filan mısın forumu koruyan uza şurdan drama arama kendine ufaklık
Para cezasını çözmenin yöntemi var zaten.

Gidecen banka soymaya. 10 milyar dolar çalıcan. 1 kısmıyla cezanı ödersin, diğer kısmını saklarsın bir ağacın altında, hapis cezanı yatıp çıkıp milyoner olursun sonra.

Hem küfür etmiş olursun,
Hem para cezanı ödemiş olursun,
Hem istediğin gibi hapis yatarsın,
Hemds Milyoner olursun.

Kafan çalışmıyor ki

Ya sen bu forumun meleği filan mısın forumu koruyan uza şurdan drama arama kendine ufaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim neden özür dileyeyim burada günde 50 tane troll hesap görürsün ben trollde değildim sadece konuşmamd argo barındırdım

Bu kadar rahatsızsa forum benden ip ban atın geçin
troller kendince eğlenmeye calısıyor sen 4 5 hesap açıp küfür ediyorsun üstüne özür bile dilemiyorsun umarım para cezası falan alırsın ödeyemiyeceğin bir miktarda değil bu arada yazın 2-3 ay calısıp ödersin

Gidecen banka soymaya. 10 milyar dolar çalıcan. 1 kısmıyla cezanı ödersin, diğer kısmını saklarsın bir ağacın altında, hapis cezanı yatıp çıkıp milyoner olursun sonra.

Hem küfür etmiş olursun,
Hemds Milyoner olursun.

Kafan çalışmıyor ki
Kanka sen bu forumda bunu yazıp dava edilmiyorsan böyle forumun

Hem küfür etmiş olursun,
Hemds Milyoner olursun.

Kafan çalışmıyor ki
hocam hangi bankada 10 milyar dolar var onu anlamadım

Kardeşim neden özür dileyeyim burada günde 50 tane troll hesap görürsün ben trollde değildim sadece konuşmamd argo barındırdım

Bu kadar rahatsızsa forum benden ip ban atın geçin
ozur dileyebiliyorum
ana baci yapmiyorum
insanlarin eski kiz arkadaslari uzerinden hassas yorumlarda bulunmuyorum
bayagi melek gibi insanim daha ne istiyorsun? sadece davranislarini gozden gecir diyorum cunku o tren daha kalkmadi ozur dilersen en azindan bir seyleri degistirme sansin var

troller kendince eğlenmeye calısıyor sen 4 5 hesap açıp küfür ediyorsun üstüne özür bile dilemiyorsun umarım para cezası falan alırsın ödeyemiyeceğin bir miktarda değil bu arada yazın 2-3 ay calısıp ödersin
Benim için 50 bin tlnin üstü harekete geçmeye değmez demektir daha liseyi bitirmedim

Bura senin lisendeki saçma sapan ortamın mı? O rastgele küfür ettiklerin senle uğraşmak istese buraya bu konuyu bile açamazdın haberin olsun, sanal ortam diye abuk sabuk işlere girme.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri