- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben durdum kardeşim sadece iyi sonu olan bir anlaşma istiyorum@Mehmet Yılmaz i IP ban tarzı bir şey yok mu? 4-5 hesap açmış, durmaya niyeti yok gibi de.
Ben durdum kardeşim sadece iyi sonu olan bir anlaşma istiyorum@Mehmet Yılmaz i IP ban tarzı bir şey yok mu? 4-5 hesap açmış, durmaya niyeti yok gibi de.
Para cezasını çözmenin yöntemi var zaten.Ya sen bu forumun meleği filan mısın forumu koruyan uza şurdan drama arama kendine ufaklık
troller kendince eğlenmeye calısıyor sen 4 5 hesap açıp küfür ediyorsun üstüne özür bile dilemiyorsun umarım para cezası falan alırsın ödeyemiyeceğin bir miktarda değil bu arada yazın 2-3 ay calısıp ödersinYa sen bu forumun meleği filan mısın forumu koruyan uza şurdan drama arama kendine ufaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim neden özür dileyeyim burada günde 50 tane troll hesap görürsün ben trollde değildim sadece konuşmamd argo barındırdım
Bu kadar rahatsızsa forum benden ip ban atın geçin
Kanka sen bu forumda bunu yazıp dava edilmiyorsan böyle forumunPara cezasını çözmenin yöntemi var zaten.
Gidecen banka soymaya. 10 milyar dolar çalıcan. 1 kısmıyla cezanı ödersin, diğer kısmını saklarsın bir ağacın altında, hapis cezanı yatıp çıkıp milyoner olursun sonra.
Hem küfür etmiş olursun,
Hem para cezanı ödemiş olursun,
Hem istediğin gibi hapis yatarsın,
Hemds Milyoner olursun.
Kafan çalışmıyor ki
Pek hak etmiyorsun. Hem ayranım dökülmesin hem kötü şeyler olmasın olmuyor.Ben durdum kardeşim sadece iyi sonu olan bir anlaşma istiyorum
hocam hangi bankada 10 milyar dolar var onu anlamadımPara cezasını çözmenin yöntemi var zaten.
Gidecen banka soymaya. 10 milyar dolar çalıcan. 1 kısmıyla cezanı ödersin, diğer kısmını saklarsın bir ağacın altında, hapis cezanı yatıp çıkıp milyoner olursun sonra.
Hem küfür etmiş olursun,
Hem para cezanı ödemiş olursun,
Hem istediğin gibi hapis yatarsın,
Hemds Milyoner olursun.
Kafan çalışmıyor ki
ozur dileyebiliyorumYa sen bu forumun meleği filan mısın forumu koruyan uza şurdan drama arama kendine ufaklık
Kardeşim neden özür dileyeyim burada günde 50 tane troll hesap görürsün ben trollde değildim sadece konuşmamd argo barındırdım
Bu kadar rahatsızsa forum benden ip ban atın geçin
Derdine çözüm üretmeye çalışıyoruz burda. Senin söylediğine bak. Ayıp çok ayıpKanka sen bu forumda bunu yazıp dava edilmiyorsan böyle forumun
Benim için 50 bin tlnin üstü harekete geçmeye değmez demektir daha liseyi bitirmedimtroller kendince eğlenmeye calısıyor sen 4 5 hesap açıp küfür ediyorsun üstüne özür bile dilemiyorsun umarım para cezası falan alırsın ödeyemiyeceğin bir miktarda değil bu arada yazın 2-3 ay calısıp ödersin