Çözüldü✓ Sadece Lol'de Yaşadığım FPS Dropları

Hocam tam katılmıyorum, çünkü LoL’de skillshot atarken ya da CS’de ani flick yaparken yüksek polling rate gerçekten daha akıcı ve gecikmesiz bir his veriyor. 1000 Hz çoğu kullanıcı için yeterli olabilir ama iş rekabetçi oyuna geldiğinde 4000 Hz’in farkı net hissediliyor.
CS profesyonellerinin yarısı 1000 hz kullanıyor. Dediğim gibi stabil bir performans için 1000 hz şart ama akıcı olsun stabilite önemli değil dersen sana kalmış

CS profesyonellerinin yarısı 1000 hz kullanıyor. Dediğim gibi stabil bir performans için 1000 hz şart ama akıcı olsun stabilite önemli değil dersen sana kalmış
Dostum milleti böyle reklamlarla gazlıyorlar 8k 4k hertz diye satacak bir şey bulmaları lazım. 1K Hz fazlasıyla yeterli boşuna para israfı.

Pooling rate konusunda herkesin kendi fikrine saygı duyarım, fakat ben her zaman verilere dayanarak ürün alır kullanırım. 4000 Hz gibi yüksek polling rate değerleri zaten 60 Hz / 120 Hz monitörlerle kullanılmaya uygun değil. Güncel donanımla birlikte, özellikle düşük DPI kullanımlarında farkı bariz bir şekilde hissedebiliyorum. Ayrıca donanımın güncel olması benim için yatırımsal açıdan da önemli.

Kulaktan kulağa dolaşan yorumlar yerine ben kaynaklı verilere bakmayı tercih ediyorum:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,882
Üyeler
184,852
Son üye
bulut25
Geri