Sadece oyun icin pc kullanicaksam normal ssd yeterli mi

Ozoy2000

80+
Reaksiyon skoru
18
Sadece oyun icin kullanicagim pc de m2 ssd kullanmasam bişey degisir mi bir de ssd markasi önerebilir misiniz

Oyun anlamında bir farkı yok diye biliyorum daha üst seviyede kullanacaksanız render, dosya aktarımı vs yapacaksanız kullanışlı oluyor diye biliyorum ama elinizde para varsa ve ilerde böyle bir şey yapmayı planlıyorsanız kenarda bulunsun mantığıyla alabilirsiniz bir zararı dokunmaz.

Teşekkür ederim bir de 500gb lık ssd nin yanina hdd almam gerekir mi gerekiyor sa kaç tb yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah kardeşim valla aninda yetisiyosun

Teşekkür ederim bir de 500gb lık SSD nin yanina HDD almam gerekir mi gerekiyor sa kaç tb yeterli
oynayacağınız oyunlara göre değişir. Mesela bende 240ssd var 1 tb hdd her oyunu ssd ye yükleme ihtiyacı duymuyorum. LOL, csgo, gta 5 hdd'de, Rust, Pubg tarzı oyunlar da ssd de yüklenme hızı gerektiren oyunları ssdye attım. Yanına bir 500gb da hdd almak depolama alanı açısından içinize yarayacaktır en azından resim video vs depolayabilirsiniz ssd nizde gereksiz yer tutmamış olurlar.

Teşekkür ederim bir de 500gb lık SSD nin yanina HDD almam gerekir mi gerekiyor sa kaç tb yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah kardeşim valla aninda yetisiyosun
O sizin nasıl kullanacağınıza bağlı eğer çok oyun yükleyecekseniz SSDnin yanına HDD almanızı öneririm.

SATA SSD almanız sizin için yeterli olucaktır.M.2 SSD Tercih etmenize gerek yoktur.İyi forumlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,626
Üyeler
189,640
Son üye
wild_12
Geri