Neler Yeni

Sadece PC’den anlayanlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mimar öğrencisi
Bütçe
30000
Mimarlık öğrencisiyim ve buradaki bilgisayarlar nasıl ilk yıl oyun oynayacağım ileriki zamanlar sadece autocad ve render ağırlıklı olacak 4 yıl götürür mü PC ile haşır neşir olup anlayan arkadaşlar sadece bakarsa kafa karışıklığının önüne geçmiş oluruz ve öneri yapacak arakadaşlar freedos olmamasına dikkat edelim

Drained

80+
Mimarlık öğrencisiyim ve buradaki bilgisayarlar nasıl ilk yıl oyun oynayacağım ileriki zamanlar sadece autocad ve render ağırlıklı olacak 4 yıl götürür mü PC ile haşır neşir olup anlayan arkadaşlar sadece bakarsa kafa karışıklığının önüne geçmiş oluruz ve öneri yapacak arakadaşlar freedos olmamasına dikkat edelim
Neden ozellikle freedos olmasin ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mimar öğrencisi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Duzelttim dogru anlayip yanlis yazdim
Her ne kadar Windows alınıp kurulsa bile ileride olabilecek sıkıntılar çıkıyor yoksa flaşa atıp kurabilirim veya internet üzeri 2 veya 3k ya alıp yine kurdurabilirim ileride olabilecek sıkıntılar için freedos istemiyorum

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Freedos olsa ne gibi problem olur hocam USB bellekten ararsın win 10'u

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
Her ne kadar Windows alınıp kurulsa bile ileride olabilecek sıkıntılar çıkıyor yoksa flaşa atıp kurabilirim veya internet üzeri 2 veya 3k ya alıp yine kurdurabilirim ileride olabilecek sıkıntılar için freedos istemiyorum
nasıl sıkıntılar tam olarak ben freedos olarak sistem topladım kendim kurdum hiç bir sorun yaşamadım

ha satın almışsın ha yüklü gelmiş ha iso indirip kurmuşsun hepsi bir zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mimar öğrencisi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl sıkıntılar tam olarak ben freedos olarak sistem topladım kendim kurdum hiç bir sorun yaşamadım

ha satın almışsın ha yüklü gelmiş ha iso indirip kurmuşsun hepsi bir zaten
Bazen siyah pixel sorunları oluşuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
si
Bazen siyah pixel sorunları oluşuyor

siyah pixel ? ölü pikseldenmi bahsediyorsunuz

ondan bahsediyorsanız o işletim sistemi ile alakası yok monitörden kaynaklı 3-4 den fazla varsa çoğu garanti değişim yapıyor

neyse konu kirlenmesin daha fazla

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mimar öğrencisi
si

siyah pixel ? ölü pikseldenmi bahsediyorsunuz

ondan bahsediyorsanız o işletim sistemi ile alakası yok monitörden kaynaklı 3-4 den fazla varsa çoğu garanti değişim yapıyor

neyse konu kirlenmesin daha fazla
Bende diyorumki öyle bir sistem hatası çıkarsa daha çok uğraştıracak İnternet üzeri sipariş olacağı için para geri iadesi vs birçok sorun oluyor çevremde çok karşılaştım onun yerine mağazadan halletmek daha iyi

Bunu almayı düşünüyorum

abcdefg1234

80+ Silver
Bende diyorumki öyle bir sistem hatası çıkarsa daha çok uğraştıracak İnternet üzeri sipariş olacağı için para geri iadesi vs birçok sorun oluyor çevremde çok karşılaştım onun yerine mağazadan halletmek daha iyi

Bunu almayı düşünüyorum
30K ya 3050ti alınmaz. Ufak bi göz gezdirdim, 6800h 3060 laptoplar var bu bütçeye.Laptop piyasasını bilmiyorum tabi ama bilen biri güzel bi laptop atmadan bunu kesinlikle almayın.

Orjinal windows olacak diyede boşuna fazladan para vermeyin. Freedos alıp windowsu kendiniz kurduğunuzda bir sorun olacağı falan yok. Ülkenin çoğu freedos alıp kendi kuruyor zaten. Sorun yaşarsanız freedos olmasıyla alakalı olmaz bu sorun.

Top Bottom