Neler Yeni

Sağ kolumla çıkardığım tekrar sayısını sol kolumla yapamıyorum ?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,689
İsim
Taha yücel
Kol kası gerektiren antermanlar da sağ kolumla seti ve tekrarları tam yapabilirken sol kolumda aynı şekilde olmuyor mesela 1.sette sağ ve sol kolumda tekrar sayıları çıkıyor ama 2. set ve sonrasında ki setlerde sol kolumla tekrarları tam tamamlayamıyorum çok zorlasam da çıkmıyor. bunu nasıl düzeltebilirim ekstra bir antrenman felan var mı bunun için veya sol kolumla çıktığı tekrar sayı kadar mı yapmalıyım settlerde ?

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
atif kekç
bir süre dumbell değil bar kullan kısa sürede yetişecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Demirci
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Kol kası gerektiren antermanlar da sağ kolumla seti ve tekrarları tam yapabilirken sol kolumda aynı şekilde olmuyor mesela 1.sette sağ ve sol kolumda tekrar sayıları çıkıyor ama 2. set ve sonrasında ki setlerde sol kolumla tekrarları tam tamamlayamıyorum çok zorlasam da çıkmıyor. bunu nasıl düzeltebilirim ekstra bir antrenman felan var mı bunun için veya sol kolumla çıktığı tekrar sayı kadar mı yapmalıyım settlerde ?
Ne anlatıyon dayı ben anlamıyorum

EmreJAckb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
EmreTopal
Bar kullan bir süre dumbell yerine

QLaxius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
berkay alp
bir süre dumbell değil bar kullan kısa sürede yetişecektir
Merhaba, spora başladığımda yaptığım ve yeni başlayan arkadaşlarıma önerdiğim, tam tersini yani güç dengesini sağlamak için dumbell kullanmak olmuştur hep. Barda güçsüz kolun işini güçlü kol kaldırıyor ama dumbell kullanırken tam tersi güç dengesizliğini görüp ona odaklanabiliyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, eğer aradaki fark çok ise sıfırdan kas inşaa eder gibi düşük ağırlıklarla destekle mesela 15 kg yaptığın hareketi 12.5 ile yapıp yetiştirmeye çalış diğerine. Eğer fark o kadar yüksek değilse kendi kendine düzelicektir spora devam ettiğin süreçte.

Son düzenleme:
Top Bottom