Sağ Tık Yapınca Amd Software Görünmüyor?

unkn4wn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
811
yüklü uygulamalar kısmında görünüyor ama sağtık yapınca yada arama çubuğuna yazınca çıkmıyor sorunu nasıl çözerim yada programı nasıl açarım bilgisi olan varmı? bu arada önceden açılmış konulara da baktım arkaplanda çalışanlar kısmında da görünmüyor.
1778845363344.webp

1778845393597.webp

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-05-15 143936.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-15 143936.webp
    11.2 KB · Hit: 9
  • Ekran görüntüsü 2026-05-15 143917.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-15 143917.webp
    6.7 KB · Hit: 7
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Ddu ile silip tekrar kurunca düzeltebilir hocam çok sorun değil ise yapmayın yani

Bi ara bendede olmuştu eski sürümleri dene ben öyle düzeltmiştim yeni sürüm yükleyince tekrar bozuluyordu

Bi ara bendede olmuştu eski sürümleri dene ben öyle düzeltmiştim yeni sürüm yükleyince tekrar bozuluyordu
ben yeni sürüm falan yüklemedimki bu 6000 serisine gelen fsrı gördükten sonra bi girim dedim giremedim işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha fazla seçenek göstermeye basınca gözüküyor mu?
yok hocam bakmıştım ordada çıkmıyor
1778857625337.webp

Ddu ile silip tekrar kurunca düzeltebilir hocam çok sorun değil ise yapmayın yani
o programı çok duydum fakat yanlış bir şey yaparım diye hiç bulaşmak istemiyorum bu tarz işlerden gram anlamam

ben yeni sürüm falan yüklemedimki bu 6000 serisine gelen fsrı gördükten sonra bi girim dedim giremedim işte

Alıntıyı görüntüle

o programı çok duydum fakat yanlış bir şey yaparım diye hiç bulaşmak istemiyorum bu tarz işlerden gram anlamam
Bir sıkıntı olmaz hocam internete yazın çok kolay bir işlem

Alıntıyı görüntüle

yeni sürüm ile alakalı değil kendi kendine bozuldu ben 10 tane extra pro sürümleri tek tek denedim sil yükle bi kaç kere format attım öyle geçtide tamamen deneme yanılmaydı

Bence orda gözükmemesi büyük bir sorun değil alt r ya da alt z yapıp acabılırsın drıverı

Bir sıkıntı olmaz hocam internete yazın çok kolay bir işlem
biraz daha beklerim çözüm yazan olmazsa mecbur öyle yaparım. eğer silip tekrar yüklersem son sürümü yüklemem gerek değilmi? bazıları sanırım sorunlu diye eski sürümleri kullanıyordu

Bence orda gözükmemesi büyük bir sorun değil alt r ya da alt z yapıp acabılırsın drıverı
denedim hocam onuda malesef olmuyor açılmıyor. hatta oyuna girerken sağ üstte amdnin fps sayacı da çıkıyordu normalde artık oda çıkmıyor.

biraz daha beklerim çözüm yazan olmazsa mecbur öyle yaparım. eğer silip tekrar yüklersem son sürümü yüklemem gerek değilmi? bazıları sanırım sorunlu diye eski sürümleri kullanıyordu

denedim hocam onuda malesef olmuyor açılmıyor. hatta oyuna girerken sağ üstte amdnin fps sayacı da çıkıyordu normalde artık oda çıkmıyor.
kısayol ayarları aktıf mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,158
Üyeler
195,553
Son üye
asoo
Geri