Eskiden discord botum için birkaç aylığına hizmet almıştım bir sorun yaşamamıştım. Şuan halen iyiler mi bilmiyorum. Ancak büyük firmalar kadar profesyonel bir ekipleri yok. Discord üzerinden birlikte çalışarak işlerini hallediyorlardı diye hatırlıyorum.merhaba biz sagenetworkten vds server almayı planlıyoruz 3 gb ram minecraftta survival oynayacağız bir sorun çıkartır mı? ve saganetworkten sunucu alınır mı?
hamachi olmuyor mumerhaba biz sagenetworkten vds server almayı planlıyoruz 3 gb ram minecraftta survival oynayacağız bir sorun çıkartır mı? ve saganetworkten sunucu alınır mı?
Knk hamachiden yapılıyor muhamachi olmuyor mu
Knk bize server versin yeterEskiden discord botum için birkaç aylığına hizmet almıştım bir sorun yaşamamıştım. Şuan halen iyiler mi bilmiyorum. Ancak büyük firmalar kadar profesyonel bir ekipleri yok. Discord üzerinden birlikte çalışarak işlerini hallediyorlardı diye hatırlıyorum.
Biraz uygun diye dedim knk keyubu da biraz pahalı gibi knkSaga çok kötü sakın alma hocam baş belasından başka bir şey değil.
GüvenHost veya Keyubu tavsiye ederim.
sadece survival oynucaksanız hamachiden oynayın işte boşa para vermeyinKnk hamachiden yapılıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk bize server versin yeter
Biraz uygun diye dedim knk keyubu da biraz pahalı gibi knk