Yardım saganetwork güvenilir mi

BaBs

80+
Reaksiyon skoru
2
merhaba biz sagenetworkten vds server almayı planlıyoruz 3 gb ram minecraftta survival oynayacağız bir sorun çıkartır mı? ve saganetworkten sunucu alınır mı?

merhaba biz sagenetworkten vds server almayı planlıyoruz 3 gb ram minecraftta survival oynayacağız bir sorun çıkartır mı? ve saganetworkten sunucu alınır mı?
Eskiden discord botum için birkaç aylığına hizmet almıştım bir sorun yaşamamıştım. Şuan halen iyiler mi bilmiyorum. Ancak büyük firmalar kadar profesyonel bir ekipleri yok. Discord üzerinden birlikte çalışarak işlerini hallediyorlardı diye hatırlıyorum.

hamachi olmuyor mu
Knk hamachiden yapılıyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden discord botum için birkaç aylığına hizmet almıştım bir sorun yaşamamıştım. Şuan halen iyiler mi bilmiyorum. Ancak büyük firmalar kadar profesyonel bir ekipleri yok. Discord üzerinden birlikte çalışarak işlerini hallediyorlardı diye hatırlıyorum.
Knk bize server versin yeter

Saga çok kötü sakın alma hocam baş belasından başka bir şey değil.

GüvenHost veya Keyubu tavsiye ederim.

Düz survival oynayacaksanız hamachi ile idare edin ama illa server olsun 7/24 açık olsun derseniz Hostabil öneririm

Arkadaş arası ise hamachi yada aternos yetecektir hocam.

Biraz uygun diye dedim knk keyubu da biraz pahalı gibi knk

Sagaya bulaşma derim bu arada arkadaşlar arasında oynayacaksan serverpro dan ücretsiz açabilirsin saatte bir yenilemen yeterli oluyor

Keyubu kullandım bir kaç ay boyunca güzeldi ms değerleri ve desteği işinizi çözer diye düşünüyorum bi tık tuzlu fiyatı o da işlemcileri üst seviye bir şey miş falan fistan işte

gerçekten rezalet firma asla hatasını kabul etmiyor,i9 olarak aldığımız sunucuyu i7 olarak tesedüfi şekilde sunucuda denk geldiğimiz bir hata sonucu öğreniyoruz,arkdaşlarımla loglara bakıldığında bunun 1 haftadır devam ettiğini görüyüroz kesinlikle almayın rezalet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,114
Üyeler
183,382
Son üye
Azamat Neovedimov
Geri