Sagapo Kajmer Son Olaylara Yanıt Verdi

Kankam senin sorduğun sorunun cevabını ben de merak ediyorum şu iki bağlantıyı da bırakayım buraya belki arkadaşa fikir olur biraz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben ne yalan söyleyeyim Sagopacıydım , Ceza ikinciydi benim için ama sırf bu karakterli duruşundan dolayı saygıyı hak ediyor.
Bende öyleydim , Sago melankolik havasıyla büyülemiş bizi , artık uyandık :kekw:

Alenen suç işlediğini beyan ettin. Bundan sonrası ile savcılık ilgilenecek küçük dostum

Omurgasız demenin suç olmadığını, suç olmadığı gibi hakaret olmadığını dâhi bilmiyorsun.

• “omurgasız” kelimesi etik ve ahlaki değerlere sahip olmayan anlamında olup hakaret değildir,
(Y. 4. CD E: 2020/25968 K: 2021/5810 T: 23.02.2021)

Sen yine savcılığa falan gidersen velini de götür yanında.

Anlamazsan özet geçeyim, omurgasız demesinin sebebi budur büyük ihtimalle arkadaşın.

Son düzenleme:
Neden omurgasız dedin adama? Ben de Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum. Bana da mı diyorsun aynısını? Yoksa direkt AK Parti seçmenlerinin tamamına mı omurgasız diyorsun?
kos kos hemen cimere yaz

Omurgasız demenin suç olmadığını, suç olmadığı gibi hakaret olmadığını dâhi bilmiyorsun.

• “omurgasız” kelimesi etik ve ahlaki değerlere sahip olmayan anlamında olup hakaret değildir,
(Y. 4. CD E: 2020/25968 K: 2021/5810 T: 23.02.2021)

Sen yine savcılığa falan gidersen velini de götür yanında.

Anlamazsan özet geçeyim, omurgasız demesinin sebebi budur büyük ihtimalle arkadaşın.
Kanka ne uğraşıyorsun öğrenmiş işte internetten savcılığa verildiniz lafını sağ sola yapıştırıyor işte bırak eğlensin :D

Kanka ne uğraşıyorsun öğrenmiş işte internetten savcılığa verildiniz lafını sağ sola yapıştırıyor işte bırak eğlensin :D
Yazılanlara cevap veremeyeceğini savunalacak bir tarafı olmadığını biliyor hemen savcılık diyor

Geri