Sagapo Kajmer Son Olaylara Yanıt Verdi

Alenen suç işlediğini beyan ettin. Bundan sonrası ile savcılık ilgilenecek küçük dostum
Tek sorum Olcak Neden Akp onu çevaplarmısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alenen suç işlediğini beyan ettin. Bundan sonrası ile savcılık ilgilenecek küçük dostum
Ülkeye 1 tane faydası gördün mü son 2018 beri

Sonradan vatandaşlık alanlardansa desteklemesi normal. 2018 değil, 2008'den beri kademeli olarak sosyal haklarda kayıp başladı.

Ah bu cocuklar beni patlatiyor :D sirf eglence icin foruma gidip ergen yorumlari okuyorum zaten forum krese dondu herkes herkes ustun olmus varya harbiden bu cocuk daha felaket bir zekada.

Ah bu cocuklar beni patlatiyor :D sirf eglence icin foruma gidip ergen yorumlari okuyorum zaten forum krese dondu herkes herkes ustun olmus varya harbiden bu cocuk daha felaket bir zekada.

Pazar günü adliyeyi açtıracak kadar bağlantıları kuvvetli. Saygıda kusur etmeyelim bence.

alınmakla alakası yok sadece neden omurgasız demsındekı amacı ogrenmek ıstıyorum bunda zoruma gıden bısey belırtmıyorumkı.
Ya sence
bukadar geçler tutklanıken sadece yasal haklarini kulanarak ve hepside senin şakılarıla büyüdüğünü halıtılamak isterim

Klasik sıvamak için yapılmış zoraki bir açıklama , gerçekten gün geçtikçe daha da batırıyor kendini.
Ceza ne büyükmüşsün...
Harbi büyük adam , değerini bilememişiz :D
1747577248517.webp

Kankam senin sorduğun sorunun cevabını ben de merak ediyorum şu iki bağlantıyı da bırakayım buraya belki arkadaşa fikir olur biraz :D

Harbi büyük adam , değerini bilememişiz :D
Alıntıyı görüntüle
Ben ne yalan söyleyeyim Sagopacıydım , Ceza ikinciydi benim için ama sırf bu karakterli duruşundan dolayı saygıyı hak ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,552
Üyeler
175,066
Son üye
expact
Geri