catsped
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 655
Alenen suç işlediğini beyan ettin. Bundan sonrası ile savcılık ilgilenecek küçük dostum
Alenen suç işlediğini beyan ettin. Bundan sonrası ile savcılık ilgilenecek küçük dostum
Tek sorum Olcak Neden Akp onu çevaplarmısınAlenen suç işlediğini beyan ettin. Bundan sonrası ile savcılık ilgilenecek küçük dostum
Ülkeye 1 tane faydası gördün mü son 2018 beriAlenen suç işlediğini beyan ettin. Bundan sonrası ile savcılık ilgilenecek küçük dostum
Tek sorum Olcak Neden Akp onu çevaplarmısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ülkeye 1 tane faydası gördün mü son 2018 beri
Ah bu cocuklar beni patlatiyorAlenen suç işlediğini beyan ettin. Bundan sonrası ile savcılık ilgilenecek küçük dostum
Ah bu cocuklar beni patlatiyorsirf eglence icin foruma gidip ergen yorumlari okuyorum zaten forum krese dondu herkes herkes ustun olmus varya harbiden bu cocuk daha felaket bir zekada.
Kendisi hakim torunu Sanirsan ondan açtirirPazar günü adliyeyi açtıracak kadar bağlantıları kuvvetli. Saygıda kusur etmeyelim bence.
Niye alındın ? veya neden zoruna gitti sana bir şey diyen mi oldu ?Omurgasız demendeki amacı çıkaramadım neden acaba açıklar mısın.
alınmakla alakası yok sadece neden omurgasız demsındekı amacı ogrenmek ıstıyorum bunda zoruma gıden bısey belırtmıyorumkı.Niye alındın ? veya neden zoruna gitti sana bir şey diyen mi oldu ?
Ya sencealınmakla alakası yok sadece neden omurgasız demsındekı amacı ogrenmek ıstıyorum bunda zoruma gıden bısey belırtmıyorumkı.
Harbi büyük adam , değerini bilememişizKlasik sıvamak için yapılmış zoraki bir açıklama , gerçekten gün geçtikçe daha da batırıyor kendini.
Ceza ne büyükmüşsün...
Kankam senin sorduğun sorunun cevabını ben de merak ediyorum şu iki bağlantıyı da bırakayım buraya belki arkadaşa fikir olur birazTek sorum Olcak Neden Akp onu çevaplarmısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ülkeye 1 tane faydası gördün mü son 2018 beri
Ben ne yalan söyleyeyim Sagopacıydım , Ceza ikinciydi benim için ama sırf bu karakterli duruşundan dolayı saygıyı hak ediyor.
O da aynısı gram ses çikmaydı aynısı hatta 24 nissan 1 mayıs çarti çütüda kutladadı bile oda daha önce bir çok akp geçlik kolari konserine yer aldı