Neler Yeni

Sağlam bilgisayar önerisi

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
peki 15k ya 2. el bir ekran kartı ve ekran kartsız 0 bir sistem için yardımcı olabilirmisiniz tekrardan söyleyeyim adobe nin tüm programlarını kullanıyorum ve ekran kartını çok istemesede isteyen oyunlar oynuyorum (nasıl anlatacağımı bilemedim)
Mesela ne oynuyorsun? Arada keyfine CS:GO falan mı? Ne derece bir ekran kartı sana lazım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Güven
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Grafik Tasarım
Instagram
keremcomd
Mesela ne oynuyorsun? Arada keyfine CS:GO falan mı? Ne derece bir ekran kartı sana lazım?
kanka uzun süre sonra tekrar geldim, oynadığım oyunlarda hikaye oyunlarıda var online valorant cs go gibi oyunlarda var bunun yanı sıra mesleğim ötürü kullandığım adobe programlarıda var bana hem kullandığım programları rahatça açabilecek, yaptığım iş sırasında bana çökme yaşatmayacak hemde oynadığım oyunları 70 fps + yüksek kalitede oynatacak bir sistem lazım (hikaye oyunları için +70 fps online ekrankartı ihtiyacı olmayan oyunlar için tabii ki daha fazla olmalı) son olarak ise işimi yaparken birden fazla uygulama kullandığımdan 32gb dan az ram olmamalı bütçe sisteme göre arttırılabilir. kısaca sağlam bir bilgisayar lazım

utronia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bora Can Baysal
Dostum apu sistem kullanılmasındaki mantık harici bir ekran kartı olmamasıdır ama siz zaten ekran kartını alıyorsunuz bu durumda yaptığınız şey apu+ekran kartı almak sadece sistem performansını kendi elinizle azaltmak olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Güven
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Grafik Tasarım
Instagram
keremcomd
Dostum apu sistem kullanılmasındaki mantık harici bir ekran kartı olmamasıdır ama siz zaten ekran kartını alıyorsunuz bu durumda yaptığınız şey apu+ekran kartı almak sadece sistem performansını kendi elinizle azaltmak olacaktır.
kana başlık öyle kaldı pardon onu düzelteyim

Top Bottom