Knk psu 750 watt kasa da siyah atxBiraz detay verir misiniz? Kaç W'lık PSU istiyorsunuz hangi işlemci ekran kartı ile kullanacaksınız?
Alacağım anlatt msı b650 pro WiFiBiraz detay verir misiniz? Kaç W'lık PSU istiyorsunuz hangi işlemci ekran kartı ile kullanacaksınız?
Anakart*Knk psu 750 watt kasa da siyah atx
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alacağım anlatt msı b650 pro WiFi
arkadaşın psu yu öneriyorum. NZXT c750![]()
NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Knk sen nerden buldun bunu bu naısl özellikli kasa böyle![]()
DeepCool CK560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CK560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CK560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.242,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
140mm egzoz
3x120mm ön fan
175mm kule tipi
280mm üst 360mm ön panel sıvı soğutucu desteği
ekran kartı destek aparatı
380mm ekran kartı desteği
temperli cam ve esnetilmiş çelik kasa (8kg boş ağırlık=
Fan kontrolcü
Type c portu
Led tuşu
Ön panelde vidasız toz filtresi mevcut söker sökmez ön panel fanlarına erişim mevcut.
Kendim beyazını kullanıyorum taş gibi kasa öneririm
Corsair alıcam sanırım psu yuarkadaşın psu yu öneriyorum. NZXT c750
kasa olarak ta : https://www.n11.com/urun/zoko-amira...ilgisayar-kasasi-37765271?magaza=trbilgisayar
Pc hocası kanalında videosu var. Yurt dışı youtube shorts videolarında bulup aldım.Knk sen nerden buldun bunu bu naısl özellikli kasa böyle
Knk boşta ki ağırlığı harbi 8 kilo muPc hocası kanalında videosu var. Yurt dışı youtube shorts videolarında bulup aldım.
Bütçeyi daha da düşürüp teneke gibi kasa almaktansa böyle bir kasa almanızı öneririm.
Evet 8 kilo boş hali, anakart soğutucu ekran kartı girince 12 kilo oldu benim kasa. Ben tebilondan almıştım. Siteye değil satıcıya bak, forumda sor bu satıcısan alınır mı diye. Yardımcı olurlar. Son olarak kasa alırken 3 5 kuruştan kaçıp teneke gibi kasa alma. Fan gürültüsü ve sıcak bileşen çekilecek gibi değil.Knk boşta ki ağırlığı harbi 8 kilo mu
Bir de n11 de en uygunu alınır mı ordan bir şey daha önce hiç almadım
Yok knk zoko amiral öneriyorlardı fan gücü yetersiz dediler almadım. Msı 120 vardı onu beğenmiştim şunu atana kadarEvet 8 kilo boş hali, anakart soğutucu ekran kartı girince 12 kilo oldu benim kasa. Ben tebilondan almıştım. Siteye değil satıcıya bak, forumda sor bu satıcısan alınır mı diye. Yardımcı olurlar. Son olarak kasa alırken 3 5 kuruştan kaçıp teneke gibi kasa alma. Fan gürültüsü ve sıcak bileşen çekilecek gibi değil.