trenboloneren
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,129
- Bütçe
- 50
50 tl nin 1 tık üstüne çıkabilirim
Ne için kilit?50 TL nin 1 tık üstüne çıkabilirim
knk konuyu bisiklet kategorisine açtığıma göre tabii ki bisiklet motor olcak deil yaNe için kilit?
Bisiklet.Ne için kilit?
knk ürün önerebilirmisin 2.tür olanlardan o bütçeye20 liralık ile 100 liralık kilit arasında nerdeyse hiçbir fark yok onu bil 20 liralık kilidi kesebilen biri 100 liralık kilidide kesebilir. Ama illaki bir şey tavisiye et dersen eğer anahtarlı değil de numaralı kilit alıcaksan şuna dikkat et. bunların iki türü var 1. doğru şifreyi gir direk kilidi çek 2. doğru şifreyi gir düğmeye bas kilidi çek şeklinde olanlar.
1. dediğim tarzda olanlar kilidi biraz zorlayıp rakamları oynatınca doğru kombinasyonu bulunabiliyor arkadaşım gözümün önünde benim bisikletin kilidini açtı inanmayıp şifreyi değiştirdim bir daha açtı flimlerdeki para kasasına kulağını yaslayıp çevirirken kilit doğru konuma gelince tık diye ses vermesi gibi bir mantığı var.
ama arada düğme gibi bir şey olursa 2. dediğimdeki gibi o zaman şifreyi bulamıyorlar
onlar sıkıntılı abi yaa o kilitlerde anahtar istemi hep aynı aynı kilidi kullanan başkası senin bisikletini açabiliyo2 yıldır kullanıyorum , gayette idare ediyor.
![]()
Bisiklet Kilidi Anahtarlı 11.5MM x 85CM Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bisiklet Kilidi Anahtarlı 11.5MM x 85CM fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Bisiklet Kilidi Anahtarlı 11.5MM x 85CM özelliklerini incele, 131,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kardeşim bura çingene dolu. Calinsa kaç senedir benimki calinirdi.onlar sıkıntılı abi yaa o kilitlerde anahtar istemi hep aynı aynı kilidi kullanan başkası senin bisikletini açabiliyo
valla abi bizim arkadaşlar o yöntemle kilit açıyolardı ondan dedimKardeşim bura çingene dolu. Calinsa kaç senedir benimki calinirdi.
Bu onun üst versiyonuvalla abi bizim arkadaşlar o yöntemle kilit açıyolardı ondan dedim