sağlam lisans güvenilirdir sorun çıkarmazlar, mailde spam ve gereksiz klasörlerini kontrol et mutlaka bazen oraya düşüyorSağlam lisansdan w11 home key aldım nezaman gelir güvenilirmidir 3d secure la ödeme yaptım
Mail attım, aradım açmadılar ama 10.26 da aldımsağlam lisans güvenilirdir sorun çıkarmazlar, mailde spam ve gereksiz klasörlerini kontrol et mutlaka bazen oraya düşüyor
Ne oluyor o tama olarak bilmiyorum daMicrosoft activation scrips ile etkinleştir.
sağlam lisans güvenilirdir sorun çıkarmazlar, mailde spam ve gereksiz klasörlerini kontrol et mutlaka bazen oraya düşüyor
Gelmiş arkadaşlar sağolun tekrardan30DK içinde maille geliyor. uzun sürdüyse bir mail at.
Microsoft activation scrips ile etkinleştir.
Birde ssd yi bölmek istiyorum ama nasıl yapıcam burdan mısağlam lisans güvenilirdir sorun çıkarmazlar, mailde spam ve gereksiz klasörlerini kontrol et mutlaka bazen oraya düşüyor
ordan da yapılır. formattan sonrada yapılır .Mail attım, aradım açmadılar ama 10.26 da aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne oluyor o tama olarak bilmiyorum da
Gelmiş arkadaşlar sağolun tekrardan
Birde ssd yi bölmek istiyorum ama nasıl yapıcam burdan mı
Aşağıda söylüyor.Mail attım, aradım açmadılar ama 10.26 da aldım
Ne oluyor o tama olarak bilmiyorum da
Gelmiş arkadaşlar sağolun tekrardan
Birde ssd yi bölmek istiyorum ama nasıl yapıcam burdan mı
CREATE yazan yere bas . ordan istediğin boyutta açması laızmŞimdi yapıyım işte neye basıcam
Windows için 100 yeter . Fotoğraf ne kadar eklemek istersen üzerine ekle .Nekadar açıyım kaç MB windows ve fotoğraflar için fln