Neler Yeni

...:::: SAĞLAM Oyun Tavsiyesi Başlığı :::...

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Salih
SAĞLAM OYUN TAVSİYESİ

Değerli arkadaşlarım,

• 1999 da ilk bilgisayarı toplatmış biri olarak 2010 lu yıllara kadar piyasadaki çoğu oyunu tecrübe etmiştim.
  • İş, evlilik gibi sebeplerle en az 10 yıldır piyasa oyunlarını takip edemedim.
  • En son 3-4 sene evvel Gameloop'tan PUBG mobile oynamaya başlamıştım emektar bilgisayarımla.
  • Bir de Bannerlord indirmiştim. Onu da aşırı kasarak oynuyordu. Hiç zevk vermiyordu.

• Geçtiğimiz aylarda anakart yanınca yeni bir hazır sistem PC alma şansına eriştim.
  • Hatırı sayılır bir bütçeyle imzamdaki (Monitör dahil tamamı 88K tuttu.) sistemi toplattım. (7800x3d + 4070Ti Super)
  • Gerekli test ve güncellemeleri yaptım. Şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

• Eskiden Rollercoaster Tycoon'lar, Sim City'ler, Age of Empires 1-2-Conquerors'lar, , GTA Vice-San Andreaslar, FIFA'lar, FM-CM serileri...
  • Özetle hemen her oyunu oynarım. Hikâyeli, stratejik, maceralı, fark etmez.
  • Piyasadaki (Brawl Stars, Clash of Clans tarzı oyunlar hariç) her türden oyunu oynayabilirim.
  • Sadece yukarıda bahsettiğim aşırı uç fantastik kesmeli, biçmeli oyunlara pek ısınamıyorum.

Sizler kadar yeni nesil oyunlara hakim değilim.

Bana bu anlamda "Kesinlikle şu oyunu oynamalısın. / Bu oyunu oynamadan ölme :) vb."
diyeceğiniz oyunları sıralar mısınız? Öncelik sırası da yaparsanız sevinirim.

-------------------------------------------

Son düzenleme:

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ata
This war of mine
Project Zomboid
Green Hell
Forest,
Dome keeper
Dying light
Death Strandind
Subnautica
Xcom2
Raft
Cult of lamb
Dredge
Change
Hades
Vampire Survivors
Days gone
No man's sky
Stray
Metro serisi
Detroit
Moonlighter

Bunlar oynayıp ağzıma kabak tadı kalmayan sevdiğim oyunlar

Grîmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Nurullah Erdem
Eskiden oyun oynamayı çok sevdiğim için 1 buçuk sene önce ben de yeni sistem topladım ve ilk 1 sene başına bile oturmadım çünkü sarmadı oynadıklarım :)
Tekrar geri bağlayan oyunları yazayım şuan gayet aktif oyun oynuyorum.
Rdr2 kesinlikle oynamalısın
Elden Ring kesitlerine bak tarzınsa oyna :)
Detroit, alan wake 2, god of war tavsiye ediyorum
Son olarak mafia 1 2 tavsiye ederim biraz uzun ama keyifliydi :)

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Enes Budak
SAĞLAM OYUN TAVSİYESİ

Değerli arkadaşlarım,

• 1999 da ilk bilgisayarı toplatmış biri olarak 2010 lu yıllara kadar piyasadaki çoğu oyunu tecrübe etmiştim.
  • En son 3-4 sene evvel Gameloop'tan PUBG mobile oynamaya başlamıştım emektar bilgisayarımla.
  • Bir de Bannerlord indirmiştim. Onu da aşırı kasarak oynuyordu. Hiç zevk vermiyordu.

• Geçtiğimiz aylarda anakart yanınca yeni bir hazır sistem PC alma şansına eriştim.
  • Hatırı sayılır bir bütçeyle imzamdaki (Monitör dahil tamamı 88K tuttu.) sistemi toplattım. (7800x3d + 4070Ti Super)
  • Gerekli test ve güncellemeleri yaptım. Şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

• Eskiden Rollercoaster Tycoon'lar, Sim City'ler, Age of Empires 1-2-Conquerors'lar, , GTA Vice-San Andreaslar, FIFA'lar, FM-CM serileri...
  • Piyasadaki (Brawl Stars, Clash of Clans tarzı oyunlar hariç) her türden oyunu oynayabilirim.
  • Sadece yukarıda bahsettiğim aşırı uç fantastik kesmeli, biçmeli oyunlara pek ısınamıyorum.

Bana bu anlamda "Kesinlikle şu oyunu oynamalısın. / Bu oyunu oynamadan ölme :) vb."

Yardımına geldim hocam:
Ölmeden oyna
GTA 5
RDR2
Baldur's Gate 3
Divinity original sin 2
The last of us 1 ve 2
God of War 1 ve 2
Elden Ring (zor oyun eğer ölmeye sabrın yoksa sıkar ama sabredersen çok sarar)
Sekiro (zor )
Lies of P (zor)
Dark souls 1-2-3 (zor)
Dead space 1 remake (korku aksiyon)
Dead space 2 (korku aksiyon)
Resident evil 7 (korku ağırlıklı aksiyon)
Resident evil village (korku aksiyon)
Resident evil 4 remake (korku aksiyon)
Uncharted
The Witcher 3 + DLC'leri
Cyberpunk 2077 + DLC
Disco Elsyum
Soma (korku)
Little nightmares 1 ve 2
İnside
Final Fantasy'ler (son çıkan rebirth-remakeler)
Path of exile 2
Frostpunk 1-2 (strateji)
Battlefield 1
Call of duty(ler) (kendi başına çok pahalı oyunlar ama gamepass e geliyor ordan oynayabilirsin sinematik FPS )

Unuttuğum mutlaka vardır ama bunlar sarar. KESİNLİKLE ÇOĞU OYUNU BEĞENİRSİN.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Crysis serisi kesinlikle derim. Türk yapımı diye övünmeden edemeyeceğim dünya çapında sevilen bir oyundur kendisi. Remastered versiyonunu alabilirsiniz.

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Burak Çetin
  1. Elden Ring
  2. Red Dead Redemption 2
  3. The Witcher 3: Wild Hunt
  4. Cyberpunk 2077 – Güncellemelerle çok daha oynanabilir hale geldi.
  5. Divinity: Original Sin 2
  6. Hades
  7. Stardew Valley
  8. Sekiro: Shadows Die Twice
  9. Control
  10. Microsoft Flight Simulator

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emirhan
SAĞLAM OYUN TAVSİYESİ

Değerli arkadaşlarım,

kesinlikle mafia 1-2 dene önerim ilk önce 2 oynaman tam bir baş yapıt hikaye bittiğinde boşluğa düştüm böyle mükemmel bir hikaye yok

Top Bottom