Öneri Sağlam torrent sitesi önerisi.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,213
Dün ne zamandan beri kullandığım fitgirlden forza 5 indirirken dosyadan virüs çıktı, bu site alternatifi bir site önerebilir misiniz? Korsana destek vermiyorum parası olan alır oynar.

Setup dosyasını bazen vürüs olarak görüyor ve kullandırmıyor. Bu durumda başka bir oyunun setup dosyasını kullanabilirsin.
Alternatif olarak igg games veya empress kullanabilirsin.
Ben de korsana destek vermiyorum. Sadece meraktan her türlü detaya hakimim. (o.O)

Dün ne zamandan beri kullandığım fitgirlden forza 5 indirirken dosyadan virüs çıktı, bu site alternatifi bir site önerebilir misiniz? Korsana destek vermiyorum parası olan alır oynar.
fitgril repack .site )dikakt et fitgirl repack .co var .co olan sahte site virüslüdür sonu .site ile bitmeli) birde dodi repack var

Setup dosyasını bazen vürüs olarak görüyor ve kullandırmıyor. Bu durumda başka bir oyunun setup dosyasını kullanabilirsin.
Alternatif olarak igg games veya empress kullanabilirsin.
Ben de korsana destek vermiyorum. Sadece meraktan her türlü detaya hakimim. (o_O)
Yok hocam bende 2 gb falan indirmiş sonra durdurmuş indirmeyi virüslü dosya var diye, ilk defa gördüm bu şekilde indirmenin durduğunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,261
Üyeler
187,305
Son üye
epciloon
Geri