Neler Yeni

Öneri Sağlam torrent sitesi önerisi.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dün ne zamandan beri kullandığım fitgirlden forza 5 indirirken dosyadan virüs çıktı, bu site alternatifi bir site önerebilir misiniz? Korsana destek vermiyorum parası olan alır oynar.

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Onur Erçakır
Setup dosyasını bazen vürüs olarak görüyor ve kullandırmıyor. Bu durumda başka bir oyunun setup dosyasını kullanabilirsin.
Alternatif olarak igg games veya empress kullanabilirsin.
Ben de korsana destek vermiyorum. Sadece meraktan her türlü detaya hakimim. (o_O)

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
bedirhan
Dün ne zamandan beri kullandığım fitgirlden forza 5 indirirken dosyadan virüs çıktı, bu site alternatifi bir site önerebilir misiniz? Korsana destek vermiyorum parası olan alır oynar.
fitgril repack .site )dikakt et fitgirl repack .co var .co olan sahte site virüslüdür sonu .site ile bitmeli) birde dodi repack var

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
oyunindir.vip

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Setup dosyasını bazen vürüs olarak görüyor ve kullandırmıyor. Bu durumda başka bir oyunun setup dosyasını kullanabilirsin.
Alternatif olarak igg games veya empress kullanabilirsin.
Ben de korsana destek vermiyorum. Sadece meraktan her türlü detaya hakimim. (o_O)
Yok hocam bende 2 gb falan indirmiş sonra durdurmuş indirmeyi virüslü dosya var diye, ilk defa gördüm bu şekilde indirmenin durduğunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,122
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom