fitgril repack .site )dikakt et fitgirl repack .co var .co olan sahte site virüslüdür sonu .site ile bitmeli) birde dodi repack varDün ne zamandan beri kullandığım fitgirlden forza 5 indirirken dosyadan virüs çıktı, bu site alternatifi bir site önerebilir misiniz? Korsana destek vermiyorum parası olan alır oynar.
oyunindir.vipDün ne zamandan beri kullandığım fitgirlden forza 5 indirirken dosyadan virüs çıktı, bu site alternatifi bir site önerebilir misiniz? Korsana destek vermiyorum parası olan alır oynar.
Yok hocam bende 2 gb falan indirmiş sonra durdurmuş indirmeyi virüslü dosya var diye, ilk defa gördüm bu şekilde indirmenin durduğunuSetup dosyasını bazen vürüs olarak görüyor ve kullandırmıyor. Bu durumda başka bir oyunun setup dosyasını kullanabilirsin.
Alternatif olarak igg games veya empress kullanabilirsin.
Ben de korsana destek vermiyorum. Sadece meraktan her türlü detaya hakimim. ()