Hacılar selamın aleyküm, sıcaklardan sucuk olmak üzereyim, şöyle sağlam bi kule tipi vantilatör soğutucu vs önerisi yaparmısınız. Odam küçük fiyat performans olmasına gerek yok , sağlam soğutun yeterli
Hacılar selamın aleyküm, sıcaklardan sucuk olmak üzereyim, şöyle sağlam bi kule tipi vantilatör soğutucu vs önerisi yaparmısınız. Odam küçük fiyat performans olmasına gerek yok , sağlam soğutun yeterli
bana denk gelen öyledir belki bilmiyorum ama sanayi tipi vantilatöre bulaşma şuan arkasında ki kablosuna bağlı olan ayar tekerleğinin takılması için olan o demiri çıkardım yerine tornavida soktum ses yapıyordu yoksa sağa sola dönmesi bozuldu içini açmıştım çünkü çok ses yapıyordu vidası gevşemişti açtım sıkmak için sonrası pek hayırlı olmadı zaten ama şuan gayet güzel vuruyor havayı sadece biraz sesli ve rüzgar yaptığı için mikrofon bazen ses almıyor mobil klima fiyatına çıkabilirseniz iyi olabilir hiç kullanmadım ama ufaktan öyle düşünüyorum
Dreo - Akıllı Kule Vantilatör 509s Siyah Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
bunu gibi var alacaktım ama tavan vantilatörü almayı düşünüyorum