Sağlığı düşen M.2 SSD'yi garanti kabul eder mi?

hyperflow

80+
Reaksiyon skoru
31
20 Ağustos tarihinde Kioxia-Exceria G2 500GB M.2 SSD aldım SSD geldiğinde %97 sağlık durumundaydı, şimdi %89, bu markanın vadettiği rakamdan çok daha farklı ve kötü bir rakam, garanti kabul eder mi?

O kadar hızlı düşmemesi lazım bir sorun var bence.

Aşırı derecede hızlı düşmüş. Ben 3.5 senedir A2000 kullanıyorum, daha yeni %91'e düştü. Servis ile bir görüşün.

bende 3 yıldır 1 tb m2 ssd kullanıyorum daha %100

Tahmini 20 yıldır bilgisayar kullanıyorum bir kere açıp da şu hdd sdd sağlığına bakayım dememişimdir. Nerden esiyor bunu kontrol etme isteği

Tahmini 20 yıldır bilgisayar kullanıyorum bir kere açıp da şu hdd sdd sağlığına bakayım dememişimdir. Nerden esiyor bunu kontrol etme isteği
Demek ki doğru kullanamıyormuşsun.

Demek ki doğru kullanamıyormuşsun.
Bilgisayarın 2 saniye yerine 3 saniyede açılmasını sorun edecek kadar takıntılı değilim diyelim. Hangi ssd'nin hangi anakartta ne kadar performansla çalışacağını da almadan önce kontrol ettiğim için sapık gibi sağlık kontrolüne sokmuyorum bilgisayarı.

Aşırı derecede hızlı düşmüş. Ben 3.5 senedir A2000 kullanıyorum, daha yeni %91'e düştü. Servis ile bir görüşün.
Garantim arena garanti sağlık hızlı düştü diye ilgileneceklerini sanmıyorum kullanıcı hatası dıyıp gerı yollamasınlar?

Bilgisayarın 2 saniye yerine 3 saniyede açılmasını sorun edecek kadar takıntılı değilim diyelim. Hangi ssd'nin hangi anakartta ne kadar performansla çalışacağını da almadan önce kontrol ettiğim için sapık gibi sağlık kontrolüne sokmuyorum bilgisayarı.
SSD sağlığı sadece pc'nin erken açılmasını etkilemez. Okuma ve yazma hızlarını ve performansını da ciddi oranda etkiler. Dünya'da SSD sağlığını kontrol etmeye sapıklık diyen tek kişi sensin muhtemelen. İnsanların aldığı parçaların durumunu ve performansını kontrol etmesi gayet normal, sana göre Apple cihazlardaki pil sağlığı olayı da sapıklıktır muhtemelen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantim arena garanti sağlık hızlı düştü diye ilgileneceklerini sanmıyorum kullanıcı hatası dıyıp gerı yollamasınlar?
O kadar kısa sürede sağlık düşüşü mümkün değil. Okuma ve yazma değerlerinde problem yoksa belki o zaman yardımcı olmayabilirler.

Geri