Zaquare
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 823
- İsim
- Mert
Merhabalar dostlar iyi günler her akşam yatarken çok rahatsız ediyor beni çok sinir bozucu şekilde sol bacağımın üstündeki damar kıpır kıpır oynuyor atıyor sürekli ve sinir oluyorum arada yumruk atıyorum 2 dk düzeliyor ama sonra gene başlıyor uyumak bile istemiyorum düzelmesini bekliyorum çok sinir bozucu oluyor sizce nedeni ne genelde su içmem günde en fazla 1 ya da 2 bardak içerim onu da zorla ya da hiç içmem genelde gazlı içeceklerle falan susuzluğumu gideririm bazen başka herhangi bir bölgemde de damarlar harekete geçiyor sadece sıkıntım buda değil dışarı çıktığımda 2 dk yürüsem bile saatlerce sırt ağrısı başlıyor sanırım kamburum ve hep kambur otururum diğer türlü ağrıyor dik oturursam ayakta durursam da ağrıyor doktora gitmem gerek boş bir günümde gideceğim kaldırım mesafesinden atlasam bile diz ağrısı başlıyor ve diğer günlerde bazen dayanılamayacak derecede oluyor diz kapaklarımı kıramıyorum bu yaşta yüksek alçak yerlerden atlayamıyorum sizde de aranızda bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlarımız var mıdır ?
Boy : 1.60 - 65 arası
Kilo : 48
Genelde herkesten kısayımdır
Boy : 1.60 - 65 arası
Kilo : 48
Genelde herkesten kısayımdır