Neler Yeni

Yardım Sahibinden 2.el artisan alınır mı ?

Krmm

80+ Bronze
3500'e koymuş birisi. Pazarlıkla kaça düşürsem alınır sizce ?

Bünyamina

80+ Platinum
Ne alıyorsun ? Detay vermelisin.

Owlore

80+ Bronze
Bir mousepade 3.5k vermek mantıklı mı hocam

Owlore

80+ Bronze
3.5 vermem zaten hocam. konu detayında belirtmiştim. Pazarlıkla kaça inersem alınır diyorum yani
Şey için dedim hocam wraith sitesinde 1.5 2.5k arası baya mousepadler var da satan 3e bile inse çok gibi geldi. Gene çok bilgim yok mousepadler hakkında daha bilgililer vardı

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şey için dedim hocam wraith sitesinde 1.5 2.5k arası baya mousepadler var da satan 3e bile inse çok gibi geldi. Gene çok bilgim yok mousepadler hakkında daha bilgililer vardı
2.5 teklif verdim kabul ederlerse alınır gibi. Yoksa wrait'ten poron mousepad bakacam artık. Öneriniz var mı hocam ? Aklımda wraith ace serisi veya esptiger tang dao var.

Owlore

80+ Bronze
2.5 teklif verdim kabul ederlerse alınır gibi. Yoksa wrait'ten poron mousepad bakacam artık. Öneriniz var mı hocam ? Aklımda wraith ace serisi veya esptiger tang dao var.
Dediğim gibi çok bilgim yok malesef, mousepade çok bütçe ayırmıyorum klasseden aldım geçtim rahat temiz

• Beğen

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
3500'e koymuş birisi. Pazarlıkla kaça düşürsem alınır sizce ?
Konu mousepad olunca 2. elde sıfıra yakın olmadığı sürece kullanılmış pad önermem. Sonuçta kumaş bir ürün ve temiz kullanılmadıysa çok kolay aşınır. Ürün 3-4 ay içinde alınmış ise değerlendirilebilir çünkü artık 0'ını bulmak imkansıza yakın..

• Beğen

Krmm

80+ Bronze
Konu mousepad olunca 2. elde sıfıra yakın olmadığı sürece kullanılmış pad önermem. Sonuçta kumaş bir ürün ve temiz kullanılmadıysa çok kolay aşınır. Ürün 3-4 ay içinde alınmış ise değerlendirilebilir çünkü artık 0'ını bulmak imkansıza yakın..
O halde sıfır alayim geçeyim ben doğru diyorsunuz. 2 seçenek var önümde hocam karar vermem gerekiyor.
Birisi wraith ace serisi sunset modeli. Bunun boyutu 50x50 cm olduğu için daha cazip geliyor,
Diğeri de esptiger tang dao. 48x40 cm bu.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
O halde sıfır alayim geçeyim ben doğru diyorsunuz. 2 seçenek var önümde hocam karar vermem gerekiyor.
Birisi wraith ace serisi sunset modeli. Bunun boyutu 50x50 cm olduğu için daha cazip geliyor,
Diğeri de esptiger tang dao. 48x40 cm bu.
Boyut açısından çok bir şey fark etmez hocam ancak bu noktada bence setup'ına göre karar vermelisin. Sade ve minimalist seviyorsan Tiger öneririm, hem daha kaliteli hissettirir. Ama wraith görünüş olarak daha güzel duracağı için masanızı da canlandirabilir. Ben olsam tiger'ı seçerdim

• Muhteşem

Krmm

80+ Bronze
Boyut açısından çok bir şey fark etmez hocam ancak bu noktada bence setup'ına göre karar vermelisin. Sade ve minimalist seviyorsan Tiger öneririm, hem daha kaliteli hissettirir. Ama wraith görünüş olarak daha güzel duracağı için masanızı da canlandirabilir. Ben olsam tiger'ı seçerdim
Çok teşekkür ederim. bir de anket yapayim ben bakalım ne dicekler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,981
Üyeler
172,013
Son üye
diyarbekir
Top Bottom