sanırım mousepadNe alıyorsun ? Detay vermelisin.
artisan zero hocam. Satıcı tam olarak modelini büyüklüğünü falan yazmamış. WP'den mesaj attım cevap bekliyorum. Sanırım XL ve XSoft.Ne alıyorsun ? Detay vermelisin.
3.5 vermem zaten hocam. konu detayında belirtmiştim. Pazarlıkla kaça inersem alınır diyorum yaniBir mousepade 3.5k vermek mantıklı mı hocam
Şey için dedim hocam wraith sitesinde 1.5 2.5k arası baya mousepadler var da satan 3e bile inse çok gibi geldi. Gene çok bilgim yok mousepadler hakkında daha bilgililer vardı3.5 vermem zaten hocam. konu detayında belirtmiştim. Pazarlıkla kaça inersem alınır diyorum yani
2.5 teklif verdim kabul ederlerse alınır gibi. Yoksa wrait'ten poron mousepad bakacam artık. Öneriniz var mı hocam ? Aklımda wraith ace serisi veya esptiger tang dao var.Şey için dedim hocam wraith sitesinde 1.5 2.5k arası baya mousepadler var da satan 3e bile inse çok gibi geldi. Gene çok bilgim yok mousepadler hakkında daha bilgililer vardı
Dediğim gibi çok bilgim yok malesef, mousepade çok bütçe ayırmıyorum klasseden aldım geçtim rahat temiz2.5 teklif verdim kabul ederlerse alınır gibi. Yoksa wrait'ten poron mousepad bakacam artık. Öneriniz var mı hocam ? Aklımda wraith ace serisi veya esptiger tang dao var.
Konu mousepad olunca 2. elde sıfıra yakın olmadığı sürece kullanılmış pad önermem. Sonuçta kumaş bir ürün ve temiz kullanılmadıysa çok kolay aşınır. Ürün 3-4 ay içinde alınmış ise değerlendirilebilir çünkü artık 0'ını bulmak imkansıza yakın..3500'e koymuş birisi. Pazarlıkla kaça düşürsem alınır sizce ?
O halde sıfır alayim geçeyim ben doğru diyorsunuz. 2 seçenek var önümde hocam karar vermem gerekiyor.Konu mousepad olunca 2. elde sıfıra yakın olmadığı sürece kullanılmış pad önermem. Sonuçta kumaş bir ürün ve temiz kullanılmadıysa çok kolay aşınır. Ürün 3-4 ay içinde alınmış ise değerlendirilebilir çünkü artık 0'ını bulmak imkansıza yakın..
Boyut açısından çok bir şey fark etmez hocam ancak bu noktada bence setup'ına göre karar vermelisin. Sade ve minimalist seviyorsan Tiger öneririm, hem daha kaliteli hissettirir. Ama wraith görünüş olarak daha güzel duracağı için masanızı da canlandirabilir. Ben olsam tiger'ı seçerdimO halde sıfır alayim geçeyim ben doğru diyorsunuz. 2 seçenek var önümde hocam karar vermem gerekiyor.
Birisi wraith ace serisi sunset modeli. Bunun boyutu 50x50 cm olduğu için daha cazip geliyor,
Diğeri de esptiger tang dao. 48x40 cm bu.
Çok teşekkür ederim. bir de anket yapayim ben bakalım ne dicekler.Boyut açısından çok bir şey fark etmez hocam ancak bu noktada bence setup'ına göre karar vermelisin. Sade ve minimalist seviyorsan Tiger öneririm, hem daha kaliteli hissettirir. Ama wraith görünüş olarak daha güzel duracağı için masanızı da canlandirabilir. Ben olsam tiger'ı seçerdim