Sahibinden 2.el Ekran Kartı Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
66
Az önce 7000 TL'ye 3070 satan birisini buldum yüzyüze görüşüp her türlü testleri yapabileceğimi söylüyor. 3 yıllık garantisi, fatura vs her şeyi duruyormuş. İşkillenmeli miyim , daha önce sahibinden üzerinden ekran kartı alan oldu mu ? 2.el konusunda biraz şüpheciyim fikrinizi paylaşırsanız sevinirim

Modeli ne ? Piyasası bu civarlarda zaten. Üstelik KFG varmış. Bir sorun olduğunu sanmam. Gerekli testler yapılıp alınabilir

mining kartı olup olmadığını maalesef anlayamazsın, çok da fark yok zaten, buluşup alacaksan bilgisayarcıya gidip kontrol ettirebilirsin

Modeli ne ? Piyasası bu civarlarda zaten. Üstelik KFG varmış. Bir sorun olduğunu sanmam. Gerekli testler yapılıp alınabilir
Kfg demek istediğiniz nedir bu arada konuya gelirsek mining yapılmış bir kart ama alınabilir

testlerini yaparsanız sıkıntısı yoksa sorun olmaz

Az önce 7000 TL'ye 3070 satan birisini buldum yüzyüze görüşüp her türlü testleri yapabileceğimi söylüyor. 3 yıllık garantisi, fatura vs her şeyi duruyormuş. İşkillenmeli miyim , daha önce sahibinden üzerinden ekran kartı alan oldu mu ? 2.el konusunda biraz şüpheciyim fikrinizi paylaşırsanız sevinirim
Elden alıyorsanız bir sıkıntı olmaz bence,piyasasını çok bilmiyorum ancak arkadaş bu fiyatların normal olduğunu söylemiş.Alırken kartın açılıp açılmadığına bakın (arkadaki vidanın üstünde kağıt gibi bir şey olması lazım) zaten sorun çıkarda adam geri almazsa garantiye yollarsınız.

Geri