PCB gidik muhtemelen, switchlerde problem vardır dedim yedek switchlerden biri taktım yok abi o da çift basıyor veya hiç algılamıyor.pcb için diyorlar
2.5 3kya alacak tonla model var dostum merak etme kimsenin beklemeye ihtiyacı yokApexi kötülediler kimileri kararsız kalıp alamadı.
AULA yı kötüler gelenler problem yaşıyor diyip aldırmadı.
Şimdi ikinci elde pahalı diyorlar yine aldırmıyorlar.
En sonunda iki üç ay sonra 2.5-3k ya alacaklar.
Bu alsataçı taktiği ya, biraz ortam durgunlaşsın, unutulsun yok pahasına satacaklar.Apexi kötülediler kimileri kararsız kalıp alamadı.
AULA yı kötüler gelenler problem yaşıyor diyip aldırmadı.
Şimdi ikinci elde pahalı diyorlar yine aldırmıyorlar.
En sonunda iki üç ay sonra 2.5-3k ya alacaklar.
o parayı yatırımla çok daha iyi değerlendirebilirken böyle yapmak baya enayilikBu alsataçı taktiği ya, biraz ortam durgunlaşsın, unutulsun yok pahasına satacaklar.
2500-3000 seviyesi normal fiyatları ve o fiyatlarda bile iyi bir klavyeydi. Sen 3000 liralık düzeyde iyi olan klavyeyi 900'e aldın yaniBu klavyeyi bu kadar büyüten nedir? Ben de 1 tane aldım ama fiyatı çok uygun diye aldım. 2500-3000 lira olsa zaten almazdım.
İkinci el 3000'e alınmaz ama Türkiye'de normal sıfır satıcılardan alınırbu klavyeye 3k veren ya parasının hesabını bilmiyordur yada klavyeden anlamiyordur 3k ya satan ise nasıl olsa bi enayi alir diye bekliyor çok beklersin
anlatmaya calıstıgım bu işte 3e belki hepsiburadadan falan tercih edilir o da belki ama herkes sacma ***** yollardan kar kovalama pesinde3k ya felan alınmaz bence cıkan 4 ede cıkar ozaman rapıd trıggerle klavyeler baslıyor